Search icon

Brick Masters Kids

Brick Masters Kids

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Meedoen met de spannendste bouwcompetitie kan nu ook bij jouw in de buurt! Er zijn meerdere mogelijkheden voor de deelnemers om mee te doen. Met eigen bouwstenen of met kilo's blokjes die al klaarstaan gaan de deelnemers met 2 opdrachten aan de slag. Wie wint het gouden blokje tijdens de eerste opdracht en zal met het extra voordeel de Lego trofee winnen!
Shows
Brick Masters Kids
Brick Masters Kids

Prijs op aanvraag


Foto's
 • Brammetje en de zeemeermin
  Brammetje en de zeemeermin

  Vanaf250 Kindershows

 • Recycle shows
  Recycle shows

  Vanaf675 Kindershows

 • Woef de Hond
  Woef de Hond

  Vanaf595 Karakters - meet and greet

Brick Masters Kids boeken doe je zelf!
Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Brick Masters Kids beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Brick Masters Kids liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Brick Masters Kids wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Brick Masters Kids boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.