Search icon

Brickpret werkplaats

Brickpret werkplaats

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
In de Brickpret werkplaats zijn heel veel bricks te vinden. Met die bricks kan iedereen van jong tot oud samen bouwen om de mooiste creaties te maken. Bovendien kun je meedoen met de QR bouwwedstrijd en prachtige bouwsets winnen!
Shows:
 • Brickpret werkplaatsPrijs op aanvraag
 • Brickpret werkplaatsVanaf350
 • Brickpret werkplaatsVanaf350

Foto's
 • Windlicht versieren
  Windlicht versieren

  Vanaf695 Knutselen & creatief

 • Plein de Mont matre
  Plein de Mont matre

  Vanaf795 Knutselen & creatief

 • De Kerstman
  De Kerstman

  Vanaf595 Kerst

Brickpret werkplaats boeken doe je zelf!

Knutselen & creatief zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Knutselen & creatief direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Brickpret werkplaats beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Knutselen & creatief boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Brickpret werkplaats liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Brickpret werkplaats wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Brickpret werkplaats boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.