Search icon

Artiesten
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Brigitte studeerde in 1991 af aan de Academie voor Lichte Muziek in Hilversum. Direct na haar opleiding werd ze leadzangeres in de muziektheaterproductie Jeans 3,4 en 5. Bij het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht was Brigitte te zien in de Bevrijdingsshow ”On he Air”. Sinds 1996 speelde ze onafgebroken in Musicals. In 1996/97 speelde ze in Evita (alternate Evita) en als understudy Maria in de Vlaamse ”The Sound of Music”. In 1997/98 veroverde zij de rol van Sandy in de Nederlandse productie van Grease en daarna was ze te zien in de alom geprezen ”The Dancing Queens”, A Tribute to Abba, in het Amsterdamse ”Werkteater ” en als hoofdvoorstelling in het ”Broadway Theater ShowBizCity”.In 2000 werkte Brigitte wederom als soliste met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht in de theatershow ”Going Dutch” en naast Willeke Alberti in de Revue ”Meer dan Brood alleen”. Tot 28 februari 2002 speelde Brigitte 3 x per week de rol van Grace Kelly in ”Grace” de musical. In hetzelfde jaar stond Brigitte samen met haar collega’s in Ahoy tijdens “Musicals in Concert”. In seizoen 2002/2003 speelde ze o.a Mia Farrow en Nancy Sinatra jr. in “Sinatra that’s life!”. Op televisie was zij o.a te zien in de series “Zo ken ik iemand” en “Luifel en Luifel” . Verder verleent Brigitte haar stem aan vele kinderseries w.o Bella in de Teleac serie “Tweenies”, Helena in Disney’s “Hercules” en Tuptim in “De koning en ik”. Van augustus 2003 t/m juni 2004 was Brigitte te zien in een toneelstuk met liedjes; “Onder Ons” gemaakt Edwin de Jong in opdracht van de “De Zonnebloem”. In 2004 was Brigitte te zien in “Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen, meneer?” als Lidwientje Walg. Van januari t/m mei 2005 was Brigitte samen met oa Johnny Logan en met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht te zien in de theatertour “Songfestival in Concert”. In theaterseizoen 2005/2006 speelde ze Martha Bell in de musical Pietje Bell. En in 2006/2007 heeft ze een tour gedaan met Willeke Alberti, die haar vijftig jarig jubileum vierde in de theatervoorstelling “Goud”. Ze speelde oa de jonge Willeke. In seizoen 2007/2008 was ze te zien in het Musical Theaterconcert “Musical to the Max” met oa Tony Neef en Joke de Kruijf en in “A Tribute to the Bee Gees” een ode aan de popgroep The Bee Gees, dit was een theaterconcert. Vanaf augustus 2008 deed ze een tour met het Orkest van de Koninklijke Luchtmacht daarbij mocht ze haar grote liefde bezingen:Het Nederlandse lied. In april en mei 2009 speelde ze in het M-lab, in de Musical No way to treat a lady, daarin nam ze de rol van Lara Steen voor haar rekening. Solo is Brigitte ook te boeken; Ze zingt dan uit Musicals en het mooiere Nederlandstalige repertoire. Maar wilt u het iets swingender is er altijd Songfestival repertoire (ze zong in de dweilpauzes 2 x 6 minuten bij de Toppers in 2009) en Abba Repertoire.
Shows
Brigitte Nijman
Brigitte Nijman

Vanaf1995

Genres
Levenslied / volksMusicals

Videos
 • Krystl
  Krystl

  Op aanvraag Zangeressen

  CeremonieFout
 • Merante
  Merante

  Op aanvraag Zangeressen

  JazzPop
 • Stevie Ann
  Stevie Ann

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundPop
Brigitte Nijman boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Brigitte Nijman online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Brigitte Nijman net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangeressen boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Brigitte Nijman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Brigitte Nijman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Brigitte Nijman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Brigitte Nijman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangeressen meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.