Search icon

Britney Spears (Tribute act)

Britney Spears (Tribute act)

Acts, clinics & shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Jeni Jaye wordt gezien als ultieme Britney Spears tribute in Europa. In de afgelopen jaren is de geweldige show van Jeni gegroeid tot een aaneenschakeling van hoogtepunten uit de carrière van de Britney. Alle grote clubs in de Uk hebben inmiddels kennis gemaakt met dit podiumbeest en nu is het tijd om ook hier het dak eraf te zingen. Tot in detail is de act van Britney gekopieerd en is daarom niet van de echte te onderscheiden. Tevens stond Jeni in de finaleronde van de Britse editie van Popstars. Zien is geloven…!
Shows:
 • Britney Spears (Tribute act)Vanaf2595
Genres
FeestFoutNineties / 90`sPopTributeZeroes / oo`s

Videos
 • Robbie W. from the UK
  Robbie W. from the UK

  Vanaf3450 Imitators

  InstrumentaalNineties / 90`s
 • Richtig Heino!
  Richtig Heino!

  Vanaf1195 Imitators

  Apres-skiFeest
 • Frans Duijts Look a like
  Frans Duijts Look a like

  Vanaf1195 Imitators

  CeremonieFeest

Britney Spears (Tribute act) boeken doe je zelf!

Imitators zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Britney Spears (Tribute act) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Britney Spears (Tribute act) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Britney Spears (Tribute act) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Britney Spears (Tribute act) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.