Search icon

BRUCIFIED

BRUCIFIED

Bands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Wij streven ernaar om de live experience van de live concerten die Bruce Springsteen en de E street band kenmerken zo goed mogelijk te evenaren. Met onze 9 koppige band stralen wij de energie uit die hoort bij deze Experience. Bekend van het SBS programma "The Tribute" Battle of the bands, waarbij we de derde plaats wisten te bemachtigen! Wij willen geen kopie zijn van het origineel, maar willen jullie wel graag meenemen in de beleving die Bruce Springsteen en the E street band heet. Maar dan op onze eigen energieke wijze!
Shows:
 • A Tribute to Bruce Springsteen & the E street bandPrijs op aanvraag
Genres
Tribute

Videos
Foto's
 • The Britisch Invasion Show
  The Britisch Invasion Show

  Op aanvraag Tributebands

  Tribute
 • Zoden aan de Dijk
  Zoden aan de Dijk

  Vanaf1725 Tributebands

  BluesRock
 • Beyoncé Tribute Band
  Beyoncé Tribute Band

  Op aanvraag Tributebands

  PopTribute

BRUCIFIED boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is BRUCIFIED beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat BRUCIFIED liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van BRUCIFIED wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je BRUCIFIED boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.