Search icon

BTMS (Black Tie Monkey Squad)

BTMS (Black Tie Monkey Squad)

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bereid je voor op een avond vol muzikaal spektakel en dans op al je favoriete hits van toen en nu. Van Dance tot Disco, van Ronnie Flex tot Robbie Williams en van Bieber tot Bon Jovi. Een smeltkroes van verschillende muziekstijlen, verwerkt in een sensationele live show. Daarbij wordt BTMS ondersteund door special FX en een imposante ledwall. De 5 members van BTMS kunnen inmiddels bestempeld worden als echte entertainment machines die niets anders dan succesvolle projecten achter hun naam hebben staan. Deze muzikanten draaien al jarenlang mee in de absolute top van de coverbands in Nederland!
Shows:
 • BTMS 2022 showVanaf4995
Genres
AllroundDance ClassicsHipHopHouseNineties / 90`sPopRnBRockTop 40UrbanZeroes / oo`s

Videos
Foto's
 • De Jij Band
  De Jij Band

  Op aanvraag Top 40

  AllroundEighties / 80´s
 • De Jongens Van Je Weet Wel
  De Jongens Van Je Weet Wel

  Vanaf2950 Pianoshows

  AllroundCeremonie
 • Cookies and Cream
  Cookies and Cream

  Op aanvraag Coverbands

  AllroundDance

BTMS (Black Tie Monkey Squad) boeken doe je zelf!

Top 40 zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Top 40 direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is BTMS (Black Tie Monkey Squad) beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Top 40 boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat BTMS (Black Tie Monkey Squad) liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van BTMS (Black Tie Monkey Squad) wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je BTMS (Black Tie Monkey Squad) boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.