Search icon

Soundcloud
DJ's
Nederlands
Engels
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met releases op Strohm Records en Lipstick on Records, laat Bucky een reeks harde techno tracks los in de Techno scène. Klaar voor een energieke Techno set?
Shows:
 • Virtual Reality livestreamVanaf100
 • 1 uur DJ setVanaf185
 • 2 uur DJ setVanaf250
Genres
Techno

Videos
 • KhoMha
  KhoMha

  Op aanvraag Techno DJ's

  HouseTechno
 • DJ Pedro
  DJ Pedro

  Op aanvraag Techno DJ's

  DanceTechno
 • SMTHN
  SMTHN

  Vanaf395 Techno DJ's

  Techno

Bucky boeken doe je zelf!

Techno DJ's zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Techno DJ's direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bucky beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Techno DJ's boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bucky liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bucky wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bucky boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.