Search icon

Buddy Holly Tribute

Buddy Holly Tribute

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Buddy Holly werd slechts 22 jaar oud maar hij liet een schat aan prachtige liedjes na, die nog dagelijks op de radio te horen zijn: Oh Boy, It’s So Easy, Heartbeat, Peggy Sue, That’ll Be The Day en ga zo maar door. Minder bekend, maar volgens de puristen zeker zo fraai, zijn de rockabilly-nummers die hij aan het begin van zijn carrière opnam. Het komt allemaal voorbij tijdens 'Just Like Buddy Holly', het tribute-programma van The Wieners. De voorstelling volgt het leven van Buddy Holly aan de hand van zijn muziek en staat bol van de anekdotes over het ontstaan van de songs en de onorthodoxe opnametechnieken uit de jaren '50. De vele live-nummers worden precies zo  gespeeld en gezongen als destijds door Buddy en zijn band The Crickets. Een must voor nostalgische muziekliefhebbers! The Wieners begeleidden enkele malen Tommy Allsup, de inmiddels hoogbejaarde maar nog zeer actieve lead-gitarist van The Crickets. Ze brachten een live tribute-CD uit en ze traden op bij De Wereld Draait Door met een muzikale ode aan hun held.
Shows
Buddy Holly Tribute
Buddy Holly Tribute

Prijs op aanvraag

Genres
Fifties / 50`sInstrumentaalRock & RollTribute

Videos
 • Barry White experience
  Barry White experience

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • Stayin Alive (Bee Gees tribute)
  Stayin Alive (Bee Gees tribute)

  Op aanvraag Tributebands

  Pop
 • CCR Revival by Cosmo's Foger-T
  CCR Revival by Cosmo's Foger-T

  Op aanvraag Tributebands

  BluesRock
Buddy Holly Tribute boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Buddy Holly Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Buddy Holly Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Buddy Holly Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Buddy Holly Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.