Search icon

Buddy Vedder

Buddy Vedder

Artiesten
Beschikbaarheid opvragen

Ruim 2 miljoen mensen zagen de finale van de populaire dansshow ‘Dance Dance Dance’ op RTL 4. Buddy Vedder en Robin Martens werden daarin gekroond tot winnaars van het tweede seizoen van deze spectaculaire competitie. Voor acteur/presentator/zanger – en nu ook danser – Buddy Vedder is het reden om dit najaar het land in te gaan met een eigen show vol dans én zang! Buddy Vedder is bij miljoenen mensen bekend van zijn rol als Rover Dekker in ‘Goede Tijden, Slechte Tijden’. Daarnaast presenteert hij wekelijks voor AVROTROS het toonaangevende muziekprogramma voor kinderen: de ‘Zapp Kids Top 20’. Bovendien is Buddy opgeleid als zanger en heeft hij in ‘Dance Dance Dance’ aan het grote publiek laten zien dat hij ook spectaculair kan dansen. In zijn show (30 minuten tape) danst Buddy Vedder samen met twee danseressen op vele hits die bekend zijn uit ‘Dance Dance Dance’. Daarnaast zingt hij ook twee nummers live. Tevens is Buddy ook te boeken met 4 danseressen.
Shows
Buddy Vedder
Buddy Vedder

Prijs op aanvraag

Genres
AllroundPopTop 40

Video’s
 • Ron Link
  Ron Link

  Op aanvraag Zangers

  AllroundPop
 • Harold Verwoert
  Harold Verwoert

  Vanaf1150 Zangers

  LatinLevenslied / volks
 • Elvis Imitator Johnny Lewis Elvis Imitator
  Elvis Imitator Johnny Lewis Elvis Imitator

  Op aanvraag Zangers

  RockSoul
Buddy Vedder boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Buddy Vedder online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Buddy Vedder net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Zangers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Buddy Vedder beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Buddy Vedder liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Buddy Vedder wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Buddy Vedder boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Zangers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.