Search icon

Buikdans workshop

Buikdans workshop

Acts - clinics and shows
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Train die buikspieren en zorg voor een echte geslaagde vrijgezellen dag voor jou en je vriendinnen. Buikdansen is naar schatting minstens 5000 jaar oud. Buikdansen is een mengeling van bewegingen uit diverse landen en culturen. Nadat deze dans werd meegebracht uit India en Perzië zijn er door de jaren heen allerlei verschillende onderdelen toegevoegd. Deze workshop is ontzettend leuk voor een vriendinnen groep! Er wordt veel gelachen, de bruid en de vriendinnen zullen zich door de workshop extra sexy en mooi voelen en dat zorgt er voor de rest van de dag met extra energie en plezier beleefd zal worden. Leuk om de pasjes uit te voeren bij een avondje stappen samen of zelfs een dans voor te bereiden voor de bruiloft.

Workshop Buikdansen

De workshops die ik geef zijn in een nieuw jasje gestoken. Bij de workshop worden er diverse dansstijlen, muziekgenres, groeps- en zelfkennis oefeningen toepast. Hiermee wordt een veelzijdige les met voor ieder wat leuks! De workshop buikdansen duurt 1,5 uur en in deze tijd zullen wij u alle bewegingen en details van deze oosterse dans bijbrengen. De workshop kan bij u thuis plaats vinden of u kunt (tegen meerprijs) een van onze locaties huren in Rotterdam.
Shows
Buikdans workshop
Buikdans workshop

Vanaf200


Videos
 • Workshop Ballonnen Modelleren
  Workshop Ballonnen Modelleren

  Vanaf275 Workshops

 • Dames van Weleer
  Dames van Weleer

  Op aanvraag Ontvangstacts

 • Flying Globe "Moondance"
  Flying Globe "Moondance"

  Vanaf1500 Acrobaten

Buikdans workshop boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Buikdans workshop online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Buikdans workshop net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Buikdans workshop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Buikdans workshop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Buikdans workshop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Buikdans workshop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.