Search icon

Buikdanseres Amarah Ates

Buikdanseres Amarah Ates

Acts, clinics & shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Amarah betovert haar publiek met een adembenemende classy bellydance show met schitterende kostuums en prachtige muziek. Spectaculair en sfeervol entertainment waar uw gasten nog lang over zullen napraten. Amarah is een veelgevraagd artiest en heeft op diverse prestigieuze internationale events opgetreden en voor eminente persoonlijkheden gedanst waaronder de beroemde zangeres MADONNA. Amarah is beschikbaar voor bruiloften, verjaardagen, jubilea, zakelijke evenementen, PR evenementen, concerten, muziekvideo's, restaurant entertainment en partijen.
Shows:
 • Buikdanseres Amarah AtesVanaf285

Videos
 • Showtime
  Showtime

  Vanaf800 Dansshows

 • Rock & Roll
  Rock & Roll

  Vanaf800 Dansshows

  Rock & RollSixties / 60`s
 • Slangen show / buikdanseres met slang
  Slangen show / buikdanseres met slang

  Vanaf355 Dansshows

Buikdanseres Amarah Ates boeken doe je zelf!

Dansshows zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Dansshows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Buikdanseres Amarah Ates beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Dansshows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Buikdanseres Amarah Ates liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Buikdanseres Amarah Ates wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Buikdanseres Amarah Ates boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.