Search icon

Buikspreker Bart Juwett

Buikspreker Bart Juwett

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Na o.a. Holland's Got Talent Popster! is Bart Juwett is in korte tijd uitgegroeid tot Nederlands beroemdste en populairste buikspreker. In diverse televisieshows hebben we al kennis kunnen maken met de buikspreek talenten van Bart. Zo was Bart o.a. te zijn in Holland’s Got t/m de halve finale, BZT Show en Popster! (finale). Onder leiding van regisseur Michaël van Buuren heeft Bart een strak geregisseerde show voor theaters gemaakt en daarnaast een hilarische buikspreekact voor live-events. Theateract: Een eigentijdse buikspreekshow met bijzonder acteerwerk die volop vermaak biedt voor elke leeftijd en van het begin tot het einde boeit. De karikaturale poppen maken deze goed vormgegeven show tot een spektakel dat je niet wilt missen. Met passie zorgt Bart in het gezelschap van zijn vrienden voor een waterval aan geslaagde grappen, soms intiem en soms hilarisch. Doldwaze, intrigerende momenten met onvoorspelbare toestanden. In één woord ... geweldig! Events: Tijdens een onderbreking bij een meeting, als intermezzo tijdens een feestavond, op een bruiloft, receptie, opening of wat dan ook… Bart zal een buikspreekact brengen mensen uit het publiek als buikspreekpop zullen fungeren.
Hilarische act en succes gegarandeerd!
Shows:
 • Buikspreker Bart JuwettVanaf850

Videos
 • Donald (Joe Cocker imitator)
  Donald (Joe Cocker imitator)

  Vanaf795 Imitators

  AllroundEighties / 80´s
 • Henry de Straat Goochelaar
  Henry de Straat Goochelaar

  Vanaf300 Illusionisten

 • Clown Babello
  Clown Babello

  Vanaf595 Circusacts

Buikspreker Bart Juwett boeken doe je zelf!

Buiksprekers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Buiksprekers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Buikspreker Bart Juwett beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Buiksprekers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Buikspreker Bart Juwett liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Buikspreker Bart Juwett wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Buikspreker Bart Juwett boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.