Search icon

Buikspreker - Michel van Grinsven

Buikspreker - Michel van Grinsven

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een haast uitgestorven variété soort, geschikt voor jong en oud. Het aantal buiksprekers in Nederland is op één hand te tellen. Michel van Grinsven is al jarenlang de bekendste buikspreker van Nederland. Meedoen aan wedstrijden of talentenshows was nooit nodig, want organiserend Nederland weet hem al jaren te vinden! Michel heeft meegewerkt aan een aantal grote producties, en heeft zich daarna toegelegd op eigen solo optredens. Voor volwassenen of kinderen, het kan allemaal! Een haast uitgestorven variété-soort krijgt nieuw leven ingeblazen, wanneer Jeroentje de buikspreekpop met zijn ontwapenende slimheid de harten van het publiek weet te veroveren. Wie is de slimste, de buikspreker of de vogel, een vraag die onbeantwoord blijft, omdat fouten goed blijken te zijn, en goede dingen weer fout. De act werkt zowel voor kinderen als voor volwassenen. Voor deze laatste groep is aan de act een voorspelling verbonden die door Jeroentje van te voren wordt gedaan, en aan het eind even dreigt te mislukken. Maar Jeroentje zou Jeroentje niet zijn, alles alles niet toch nog goed zou komen. Michel en Jeroentje zijn meesters in improvisatie, waarbij menige interactie met het publiek garant staan voor grote hilariteit. Ook de vertederende hond Floris is een buikspreekpop welke veel succes oogst. Een hoogtepunt van het feest is om iemand uit het publiek "de pop" te laten zijn. Uiteindelijk blijkt deze pop ook nog zang en dansambities te hebben.......... Kortom, een nieuwe ster is geboren. Hier praten uw gasten op een positieve manier nog lang over na!
Shows
Buikspreker - Michel van Grinsven
Buikspreker - Michel van Grinsven

Vanaf500


Video’s
 • Dirque du Cirque
  Dirque du Cirque

  Op aanvraag Ontvangstacts

 • Jos Cove zingt Marco Borsato
  Jos Cove zingt Marco Borsato

  Op aanvraag Imitators

  AllroundFeest
 • Melody, De Zingende Schminker
  Melody, De Zingende Schminker

  Vanaf945 Kerstacts

Buikspreker - Michel van Grinsven boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Buikspreker - Michel van Grinsven online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Buikspreker - Michel van Grinsven net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Buiksprekers boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Buiksprekers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Buikspreker - Michel van Grinsven beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Buiksprekers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Buikspreker - Michel van Grinsven liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Buikspreker - Michel van Grinsven wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Buikspreker - Michel van Grinsven boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Buiksprekers meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.