Search icon

Bumblebee

Bumblebee

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Bumblebee is wel één van de meest bekende transformer. De bekende robot die in diverse – ook toekomstige – films te zien is, kunt u nu boeken voor ieder event. Bumblebee is uniek en u heeft de mogelijkheid om deze robot te reserveren voor uw productpresentatie, beurspromotie, winkelcentrumpromotie, evenement of misschien wel uw bedrijfsfeest. Iedereen kijkt naar de robot, en velen willen met hem op de foto. Hij is dus geschikt voor ieder doel dat u onder de aandacht wilt brengen. Door middel van een voice-changer kan Bumblebee spreken waardoor hij nog meer de aandacht naar zich toe weet te trekken. Kortom absoluut een publiekstrekker.
Shows:
 • BumblebeeVanaf695

 • Bobo’s Speelboom Avontuur
  Bobo’s Speelboom Avontuur

  Vanaf2195 Karakters / meet & greet

 • Dip en Dap Roadshow
  Dip en Dap Roadshow

  Vanaf395 Karakters / meet & greet

 • Woef de Hond
  Woef de Hond

  Vanaf595 Karakters / meet & greet

Bumblebee boeken doe je zelf!

Karakters / meet & greet zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Karakters / meet & greet direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Bumblebee beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Karakters / meet & greet boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Bumblebee liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Bumblebee wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Bumblebee boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.