Search icon

Buurman & Buurman De Grote Klusshow

Buurman & Buurman De Grote Klusshow

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Op zoek naar een interactieve kindershow? Boek dan nu de kindershow van 2019! Onder leiding van onze enthousiaste en vrolijke presentator en met de onvolprezen hulp van Buurman & Buurman presenteren wij deze nieuwe reizende spelshow. Op het podium worden er met de kinderen uit het publiek diverse klusspellen gespeeld. Wie metselt zijn muurtje het snelst? Of wie is er goed in het grote gereedschap memory spel? Tussen de spellen door is er tijd voor muziek en een dansje. De grote klusshow met Buurman & Buurman is leuk voor jong en oud en voor jongens en meisjes! Alle deelnemertjes gaan ervan door met leuke prijzen! Bij de Grote Klusshow met Buurman & Buurman wordt het volgende meegeleverd: - 1 presentator - 2 Acteurs - 1 begeleider - Geluidstechnicus
Shows
Buurman & Buurman De Grote Klusshow
Buurman & Buurman De Grote Klusshow

Vanaf2750


Videos
 • Slungels Minicircus
  Slungels Minicircus

  Vanaf595 Kindershows

 • Clown Pepe's Goochelshow particulieren
  Clown Pepe's Goochelshow particulieren

  Vanaf145 Kindershows

 • Showclown
  Showclown

  Vanaf200 Kindershows

Buurman & Buurman De Grote Klusshow boeken doe je zelf!
Kindershows boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindershows direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Buurman & Buurman De Grote Klusshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindershows boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Buurman & Buurman De Grote Klusshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Buurman & Buurman De Grote Klusshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Buurman & Buurman De Grote Klusshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kindershows meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.