Search icon

Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten

Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten

Acts - clinics and shows
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Een interactieve beleving (20-50 minuten) die voelbaar én herkenbaar is voor de aanwezigen. De beste improvisatie comedians van Nederland springen in het zadel voor jouw bijeenkomst. Samen met de aanwezigen kijken we terug op jullie bijeenkomst en vuren we de ene naar de andere geïmproviseerde sketch, lied, rap of zelfs mini-musical af. Bel vooral als je wat meer wilt weten. We hebben al menig congres, symposium, borrel, receptie, kwartaalbijeenkomst, personeelsbijeenkomst mogen voorzien van energie en humor! De indrukken bij het thema van de dag leiden tot onze geïmproviseerde sketches. Zo laten we bijvoorbeeld op humoristische wijze zien hoe iets in de praktijk eruit ziet en wat je morgen al kan  implementeren. De Comedy Cowboys bestaan uit professionele comedians met jaren ervaring met optredens voor het bedrijfsleven. Ad-Just Bouwman (lama gezocht, soldaat van oranje) , Andries Tunru, Michel Verheijden, Erik Kuperus, Joost Tijssen, Johan Hoekstra, Richard Roling en Mark Dekker.
Ook spelen zij maandelijks hun eigen show in Hilversum, kom gerust eens kijken!
Shows
Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten
Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten

Vanaf2295


Videos
 • Wrijving - Marij en Kornelis
  Wrijving - Marij en Kornelis

  Vanaf755 Comedy acts

 • Gebroeders de Gier
  Gebroeders de Gier

  Vanaf2135 Comedy acts

 • Jandino Asporaat
  Jandino Asporaat

  Op aanvraag Comedy acts

Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Comedy acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Comedy acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Comedy acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cabaret op maat voor zakelijke bijeenkomsten boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Comedy acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.