Search icon

Call me Blondie

Call me Blondie

Bands
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Call Me Blondie is een muzikale en visuele totaalperformance die Blondie in al haar facetten doet herleven. De sound, de voice, de styling en de attitude…Blondie is Back! De vijfpersoonsformatie Call me Blondie heeft in Anna Swinkels haar eigen Debby Harry gevonden die dankzij haar theaterachtergrond het publiek meeneemt naar de seventies en eighties. Achter haar staat een set ervaren topmuzikanten die het dak er af spelen. Kortom: een verrassende act met de power van Blondie die je beleefd moet hebben. De muziek van Blondie, met in Nederland 14 hits is zeer veelzijdig en laat vele facetten van de muziek voorbijkomen waaronder disco, rock, reaggea en rap. Hits als Denise, Rapture, Heart of Glass, The Tide is High, Call Me, Hanging on the Telephone, Atomic, One way or Another komen allemaal voorbij in een uur durende show. De muziek van Blondie komt nog regelmatig voorbij in commercials en films waardoor de muziek van Blondie bekend is bij jong en oud.
Shows
Call me Blondie
Call me Blondie

Prijs op aanvraag

Genres
Tribute

Videos
 • Rawönes
  Rawönes

  Vanaf1200 Tributebands

  MetalPunk
 • Woodstock Tribute InStock69
  Woodstock Tribute InStock69

  Vanaf2000 Tributebands

  Seventies / 70`sSixties / 60`s
 • MIRAGE - A Fleetwood Mac Tribute
  MIRAGE - A Fleetwood Mac Tribute

  Vanaf2360 Tributebands

  BluesPop
Call me Blondie boeken doe je zelf!
Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Call me Blondie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Call me Blondie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Call me Blondie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Call me Blondie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.