Search icon

Caribische zanger Carlos Rivas

Caribische zanger Carlos Rivas

Artiesten
Engels
Overig
Spaans
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Geboren in Montevideo, Uruguay, Carlos Rivas was gefascineerd al vanaf jonge leeftijd door de levende ritmes van de Latijns-Amerikaanse muziek Sinds 1979 vermaakt hij het Europese publiek met zijn gevarieerde repertoire. Carlos speelt een uitgebreide repertoire van Cubaanse en Latijns-Amerikaanse nummers, inclusief vele klassiekers zoals: "dos Gardenia's", "Alma Llanera" "Quizas, Quizas" , "Brasil, Brasil", "Girl from Ipanema"en vele andere bekende en minder bekende nummers. Carlos speelt een uitgebreide repertoire van Cubaanse en Latijns-Amerikaanse nummers, inclusief vele klassiekers zoals: "dos Gardenia's", "Alma Llanera" "Quizas, Quizas" , "Brasil, Brasil", "Girl from Ipanema"en vele andere bekende en minder bekende nummers. Prijs is voor een optreden als solo artiest - 1 gitarist / zanger , maar kan uitgebreid worden met meerbetaling voor meer tijd en meerdere artiesten.
Shows:
 • Caribische zanger Carlos RivasVanaf375
Genres
Latin

Videos
 • Douwe Bob
  Douwe Bob

  Vanaf15000 Zangers

  Country
 • Maikel ten Voorde
  Maikel ten Voorde

  Vanaf695 Zangers

  CeremonieFeest
 • Mark zingt Hazes!
  Mark zingt Hazes!

  Vanaf995 Zangers

  Levenslied / volksTribute

Caribische zanger Carlos Rivas boeken doe je zelf!

Zangers zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangers direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Caribische zanger Carlos Rivas beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangers boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Caribische zanger Carlos Rivas liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Caribische zanger Carlos Rivas wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Caribische zanger Carlos Rivas boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.