Search icon

Carla Bos, harpist

Carla Bos, harpist

Muzikanten
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Graag kom ik bij u musiceren op mijn harp! Wilt u worden ontroerd? Schaterlachen? Geraakt worden? Een traantje wegpinken? Glimlachen? Uw hart openen? Bij mij bent u aan het juiste adres voor uw solo harp optreden! Met veel plezier, enthousiasme, bevlogenheid, passie, humor, kundigheid en virtuositeit kom ik bij u musiceren. Voor diverse gelegenheden als feest, huwelijk, jubileum, intermezzi, uitvaart. Of concerten met een bepaald thema. Elk programma maak ik op maat, speciaal voor u. Als verteller geef ik ook graag een mondelinge toelichting bij de te spelen werken.
Shows:
 • Carla Bos, harpistVanaf324
Genres
AchtergrondmuziekAllroundCeremonieFeestInstrumentaalInteractief / Op verzoekKerstKlassiek

Videos
Foto's
 • Heleen Bartels, harpiste en zangeres
  Heleen Bartels, harpiste en zangeres

  Vanaf425 Harpisten

  InstrumentaalKlassiek
 • Harpiste Lies Joosten
  Harpiste Lies Joosten

  Vanaf260 Harpisten

  Klassiek
 • Regina Ederveen harpiste met gouden harp
  Regina Ederveen harpiste met gouden harp

  Vanaf280 Harpisten

  KlassiekLevenslied / volks

Carla Bos, harpist boeken doe je zelf!

Harpisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Harpisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carla Bos, harpist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Harpisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carla Bos, harpist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carla Bos, harpist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carla Bos, harpist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.