Search icon

Carla Bos, harpist

Carla Bos, harpist

Muzikanten
Nederlands
Engels
Duits
Overig
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Graag kom ik bij u musiceren op mijn harp! Wilt u worden ontroerd? Schaterlachen? Geraakt worden? Een traantje wegpinken? Glimlachen? Uw hart openen? Bij mij bent u aan het juiste adres voor uw solo harp optreden! Met veel plezier, enthousiasme, bevlogenheid, passie, humor, kundigheid en virtuositeit kom ik bij u musiceren. Voor diverse gelegenheden als feest, huwelijk, jubileum, intermezzi, uitvaart. Of concerten met een bepaald thema. Elk programma maak ik op maat, speciaal voor u. Als verteller geef ik ook graag een mondelinge toelichting bij de te spelen werken.
Shows
Carla Bos, harpist
Carla Bos, harpist

Vanaf324

Genres
AchtergrondmuziekAllroundCeremonieFeestInstrumentaalInteractief / Op verzoekKerstKlassiek

Videos
Foto's
 • Harpiste Lies Joosten
  Harpiste Lies Joosten

  Vanaf260 Harpisten

  Klassiek
 • Drummer Mr Rejaibi
  Drummer Mr Rejaibi

  Vanaf450 Drummers

  FunkLatin
 • Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers
  Violiste Giedrė Mundinaitė-Leenhouwers

  Vanaf350 Violisten

  Klassiek
Carla Bos, harpist boeken doe je zelf!
Harpisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Harpisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carla Bos, harpist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Harpisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carla Bos, harpist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carla Bos, harpist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carla Bos, harpist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Harpisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.