Search icon

Carnaval Disco Show

Carnaval Disco Show

Kindervermaak
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Carnaval Disco Show is veel meer dan gewoon een kinderdisco. De Carnaval Disco Show is een 2 uur durende all-in show vol entertainment, show en hits voor kinderen van ±6 t/m 12 jr. Natuurlijk kan de show in overleg op maat worden aangepast. Geschikt voor elk kindercarnaval. Met o.a. Warming up, Maffe muziek les, Kiek mich noe!, Leds Dance wedstrijd, Marieke danst, Muzika Carnavalle, Trommelle, rammelle en kabaale!, Feest polonaise en Hakkuh Takkuh.
Shows:
 • Carnaval Disco ShowPrijs op aanvraag

Videos
Foto's
 • Vrolijke Feestshow
  Vrolijke Feestshow

  Vanaf565 Kindertheaters

 • Amio Pipowagen
  Amio Pipowagen

  Vanaf900 Kindertheaters

 • Brammetje en de zeemeermin
  Brammetje en de zeemeermin

  Vanaf250 Kindertheaters

Carnaval Disco Show boeken doe je zelf!

Kindertheaters zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kindertheaters direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carnaval Disco Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kindertheaters boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carnaval Disco Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carnaval Disco Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carnaval Disco Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.