Search icon

Carnaval Do Brasil Samba Show

Carnaval Do Brasil Samba Show

Bands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Haal een stukje Brazilië naar jouw eigen evenement met carnaval Do Brasil. Deze show is een spektakelstuk waarin percussionisten en samba danseressen de show stelen. Wie kent de wereldberoemde carnaval van Brazilië niet? Swingende percussionisten op hun trommels en prachtige exotische danseressen in glitterende kostuums. Om het Braziliaanse carnaval mee te maken hoeft u niet perse naar Brazilië te vliegen. Ipanema Entertainment biedt als hoofdact de Carnaval do Brasil samba show aan. De percussionisten slepen u mee op pure Braziliaanse ritmes en de samba-danseressen laten uw gasten swingen zoals we dat in Brazilië gewend zijn. Ze zijn werkelijk een lust om naar te kijken in hun mooie kostuums en hoge verentooi in alle tropische kleuren. De Carnaval do Brasil samba show is pure Glamour, het is spetterend en de energie is geweldig. De grootte van de groep is variabel, afhankelijk van uw feest of evenement. Bij kleinere partijen, Bruiloften of vrijgezellenfeesten is het ook mogelijk alleen de danseressen te boeken zonder percussionisten.
Shows:
 • Carnaval Do Brasil Samba ShowPrijs op aanvraag
Genres
Carnaval

Videos
 • Ritmo Percussion Brassband
  Ritmo Percussion Brassband

  Vanaf750 Percussiebands

  AllroundCarnaval
 • Blind Date
  Blind Date

  Vanaf1850 Coverbands

  AllroundDance Classics
 • Caribbean Sunshine Band
  Caribbean Sunshine Band

  Vanaf1750 Percussiebands

  Dance ClassicsJazz

Carnaval Do Brasil Samba Show boeken doe je zelf!

Percussiebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Percussiebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carnaval Do Brasil Samba Show beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Percussiebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carnaval Do Brasil Samba Show liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carnaval Do Brasil Samba Show wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carnaval Do Brasil Samba Show boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.