Search icon

Carnavalsshow

Carnavalsshow

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een kindershow boeken voor uw kindercarnaval waarbij interactie centraal staat? De clown met een voorstelling welke helemaal in het thema carnaval is? Dan moet u zeker deze clown boeken met carnavalsshow.

Clown met feestelijke carnavalsshow!

Clown Dico is een jonge en energierijke clown die een glimlach op de gezichten van de kinderen weet te toveren. Maar als blijkt dat zijn carnavals steek verdwenen is breekt er toch wel grote paniek uit. “Waar is de steek gebleven, heb jij hem gepakt?” houd de kinderen bezig tot het vinden van een hele speciale brief. Een brief van iemand die niet houd van ballonnen, verklede mensen en al helemaal niet van carnaval. Lukt het de kinderen om samen met Clown Dico het feest te redden, krijgt Clown Dico zijn steek terug?
Shows
Carnavalsshow
Carnavalsshow

Vanaf295

Genres
Carnaval

 • Crazy Jeugdshow
  Crazy Jeugdshow

  Vanaf465 Kindershows

 • Clown Dico's Magische Sintshow
  Clown Dico's Magische Sintshow

  Vanaf375 Clowns

 • Kindershow Tovenaar Pinpadina
  Kindershow Tovenaar Pinpadina

  Vanaf375 Kindershows

Carnavalsshow boeken doe je zelf!
Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carnavalsshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carnavalsshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carnavalsshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carnavalsshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.