Search icon

Carnavalsvoorstelling

Carnavalsvoorstelling

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een grappige persoonlijkheid komt binnen met de vraag “Waar is dat feestje? Hier is dat feestje!” zij vraagt naar een paar namen van aanwezige bewoners/personeel in de zaal en zegt, “Nou, als die er zijn…. Dan kan het feest beginnen!” Vervolgens zingt zij ‘Het feest kan beginnen, want wij zijn binnen’. Na dit liedje zet ze twee palen weg met een bloemetjes gordijn ertussen. Want.. ‘Weet je wat ze wel zou willen zijn? Een bloementjes gordijn!’ Vervolgens gaat zij na elk ander nummer achter het gordijn staan en komt dan terug in een ander kostuum. Het publiek mag raden wat de volgende carnavalskraker van toen is. Allemaal voorafgaand met een leuke anekdote, met liedjes zoals ‘Er staat een paard in de gang’, ‘Het leven van een man gaat door de maag’, ‘Polonaise, Hollandaise’ en ‘Zak eens lekker door’.
Shows
Carnavalsvoorstelling
Carnavalsvoorstelling

Prijs op aanvraag


 • De Peterus Lakeien
  De Peterus Lakeien

  Vanaf350 Animatie acts

 • Duo CeCe
  Duo CeCe

  Vanaf1200 Animatie acts

 • Maria Met Kind
  Maria Met Kind

  Vanaf650 Animatie acts

Carnavalsvoorstelling boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carnavalsvoorstelling beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carnavalsvoorstelling liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carnavalsvoorstelling wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carnavalsvoorstelling boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.