Search icon

Carols District

Carols District

Acts, clinics & shows
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het worden weer donkere dagen en de feestdagen staan alweer voor deur. Deze drie dames brengen de warmte weer in de straten en pleinen of uw winkelcentrum. Gezellige en vooral de echte kerstnummers worden ten gehore gebracht en alles is a capella. Deze zanggroep is voor bijna iedere soort event inzetbaar rondom de kerstperiode. Carols District bestaat uit Samantha Klumper, Winanda Leutscher en Alies Thomas. Kort maar krachtig absoluut een aanrader voor uw evenement. Als ontvangstact maar ook rondlopend door het centrum zijn dit zeker drie dames drie graag gezien en gehoord mogen worden. De act bestaat uit 3x30 minuten.
Shows:
 • Carols DistrictVanaf795

Videos
 • Aerial Champagne
  Aerial Champagne

  Vanaf375 Kerstacts

 • Lollipop Ring - Paaldans
  Lollipop Ring - Paaldans

  Vanaf600 Kerstacts

 • Socrates
  Socrates

  Vanaf500 Animatie acts

Carols District boeken doe je zelf!

Kerstacts zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kerstacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carols District beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kerstacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carols District liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carols District wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carols District boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.