Search icon

Carrousel 'The Party Edition'

Carrousel 'The Party Edition'

Bands
Engels
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Wilt u uw avond rustig beginnen maar afsluiten met een heus knalfeest? Dan is de live band ‘Carrousel – The Party Edition’ iets voor u! Soul-, disco-, Motown- en pop hits uit de 70’s, 80’s, 90’s en nu razen in een rap tempo aan u voorbij! Met Carrousel ‘The Party Edition’ wordt uw feest een feest om nooit te vergeten! Alle voordelen van Carrousel ‘The Party Edition’ op een rij: * Een groot feest door een relatief kleine coverband! * Weinig ruimte nodig! * Op elk gewenst geluidsniveau! * Topmuzikanten! * Een rustig begin (easy listening) gevolgd door een swingend feest (uptempo repertoire)! * Pijnlijke voeten van het dansen aan het einde van de avond…… Ook bij ‘Carrousel – The Party Edition’ is het mogelijk extra muzikanten bij te boeken. BEZETTING: 3 of 4 personen SPEELTIJD: 2 x 60 minuten (of speeltijden in overleg) GENRE: achtergrondmuziek, easy listening jazz standards, pop songs, Motown, soul INCLUSIEF: geluid en licht tot 150 personen OPTIONEEL: saxofonist, DJ, uitgebreide lichtshow, grotere geluidsset
Shows
Carrousel 'The Party Edition'
Carrousel 'The Party Edition'

Vanaf1495

Genres
AchtergrondmuziekJazzPopSoul

Video’s
 • Blend-it
  Blend-it

  Vanaf2475 Coverbands

  Eighties / 80´sNineties / 90`s
 • Four Bills and a Ben
  Four Bills and a Ben

  Op aanvraag Coverbands

  Tribute
 • k-Beng
  k-Beng

  Vanaf1350 Coverbands

  AllroundDance Classics
Carrousel 'The Party Edition' boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Carrousel 'The Party Edition' online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Carrousel 'The Party Edition' net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Carrousel 'The Party Edition' beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Carrousel 'The Party Edition' liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Carrousel 'The Party Edition' wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Carrousel 'The Party Edition' boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.