Search icon

Caspar Bürgi

Caspar Bürgi

Koks & Chefs
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Eigenaar en chefkok Caspar Burgi (Zwitser van nationaliteit) heeft ervaring opgedaan in meerdere restaurants met en zonder michelin sterren in Nederland en Zwitserland. Tegenwoordig houdt Caspar zich ook bezig met het koken voor TV-programma’s waaronder, V&D TV, Aperitivo en Born2cook. Ook was hij eigenaar van het zeer succesvolle restaurant Kitsch op de Utrechtsestraat in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor feesten, partijen, vergaderingen en b.v. thematische avonden met eten uit alle landen, als ook VIP- arrangementen, crew/artiesten catering voor films, reclame en modeshows etc.
Shows:
 • Caspar BürgiPrijs op aanvraag

 • Andy McDonald
  Andy McDonald

  Vanaf2750 Koks & Chefs

 • Birgit Flüg
  Birgit Flüg

  Vanaf495 Koks & Chefs

 • Poffertjeskraam De Bolle Boffer
  Poffertjeskraam De Bolle Boffer

  Vanaf695 Foodtrucks

Caspar Bürgi boeken doe je zelf!

Koks & Chefs zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks & Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Caspar Bürgi beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks & Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Caspar Bürgi liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Caspar Bürgi wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Caspar Bürgi boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.