Search icon

Caspar Bürgi

Caspar Bürgi

Koks and Chefs
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Eigenaar en chefkok Caspar Burgi (Zwitser van nationaliteit) heeft ervaring opgedaan in meerdere restaurants met en zonder michelin sterren in Nederland en Zwitserland. Tegenwoordig houdt Caspar zich ook bezig met het koken voor TV-programma’s waaronder, V&D TV, Aperitivo en Born2cook. Ook was hij eigenaar van het zeer succesvolle restaurant Kitsch op de Utrechtsestraat in Amsterdam. Bij ons kunt u terecht voor feesten, partijen, vergaderingen en b.v. thematische avonden met eten uit alle landen, als ook VIP- arrangementen, crew/artiesten catering voor films, reclame en modeshows etc.
Shows
Caspar Bürgi
Caspar Bürgi

Prijs op aanvraag


 • Bianca Janssen
  Bianca Janssen

  Vanaf2750 Koks and Chefs

 • Birgit Flüg
  Birgit Flüg

  Vanaf495 Koks and Chefs

 • Kus de Kok (Thuiskok)
  Kus de Kok (Thuiskok)

  Vanaf410 Koks and Chefs

Caspar Bürgi boeken doe je zelf!
Koks and Chefs boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Koks and Chefs direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Caspar Bürgi beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Koks and Chefs boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Caspar Bürgi liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Caspar Bürgi wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Caspar Bürgi boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Koks and Chefs meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.