Search icon

Catherine Keyl

Catherine Keyl

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Catherine Keyl begon als verslaggever bij NCRV’s hier en nu, maakte vele talkshows en kende nog vele andere hoogtepunten. Catherine Keyl werkte dertig jaar bij de Nederlandse televisie en maakte ruim 3000 talkshows. Ze begon als verslaggever bij NCRV’s Hier en Nu, waar ze twaalf jaar in binnen- en buitenland werkte. Via AVRO’s Service Salon, vijf jaar lang een succesprogramma, kwam ze bij RTL terecht. Daar maakte ze vijf jaar de Vijf uur show. Een succesvol dagelijks middag programma. Daarna maakte ze voor hetzelfde station de dagelijkse talkshow Catherine. Een programma dat de problemen van iedere dag met gewone mensen besprak en waarin pittige discussies niet geschuwd werden. Vanaf 2002 werkte Catherine voor de TROS en de EO. Voor de TROS maakte ze een dertiendelige reportage serie “Catherine gaat verder” over o.a. neo-nazi’s, hooligans en junks. Voor de EO maakte ze de opzienbarende serie Catherine zoekt God, met bijna een miljoen kijkers per aflevering. Voor de EO maakte ze in 2002 een serie genaamd Catherine Zoekt God, waarin de niet-gelovende Keyl in gesprekken met zes min of meer bekende christenen meer te weten kwam over het geloof in God. Van eind 2005 tot begin 2007 maakte ze 180 afleveringen van MAX, een middagshow die een hit was. In 2011 kwam Catherine weer terug op tv, met één keer per week de talkshow 5op2 voor de NTR. In 2013 kwam ze met het magazine CatherineNU en haar boek: het wordt alleen maar beter. Hierin staan de beste columns die Catherine Keyl de afgelopen jaren in dagblad De Telegraaf schreef.
Shows
Catherine Keyl
Catherine Keyl

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Andy McDonald
  Andy McDonald

  Vanaf2750 Presentatoren

 • Manuëla Kemp
  Manuëla Kemp

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundCeremonie
 • Nanne Meijer
  Nanne Meijer

  Op aanvraag Presentatoren

Catherine Keyl boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Catherine Keyl online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Catherine Keyl net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Catherine Keyl beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Catherine Keyl liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Catherine Keyl wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Catherine Keyl boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.