Search icon

CCR Revival by Cosmo's Foger-T

CCR Revival by Cosmo's Foger-T

Bands
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
COSMO’S FOGER-T is een fantastische rockband rond Frankie Saenen (THE SCABS, TMIY) die op unieke wijze, samen met Jo Neyskens (HIDDEN TRAILS) en Geert Schurmans (THE SCABS), de swamp sound van Creedence Clearwater Revival weer tot leven brengt. Aanstekelijke authentieke ritmes, knarsende soulvolle zang en opzwepende gitaren. De beklijvende sfeer van donkere en mystieke Bayou Legendes uit de Deep South: een duistere wereld van zwarte magie, voodoo en outcasts. Ontdek COSMO’S FOGER-T met het ruigere live werk van CCR. De meest opwindende, stijlvolle, no-bullshit, kick-ass rock&roll band in tijden. ​ COSMO’S FOGER-T is a great rockband serving up the Bayou Sound of CCR. With infectious rhythm, gritty vocals and evoking a Mississippi and Bayou folk legend. A world of voodoo tellers, hoodoos and hound dogs that exuded grit, soul and authenticity. Discover the less known rough live sound of CCR. The most exciting, no-bullshit, kick-ass rock&roll band in history.
Shows:
 • CCR Revival by Cosmo's Foger-TPrijs op aanvraag
Genres
BluesRock

Videos
 • Stahlzeit Rammstein Tribute Show
  Stahlzeit Rammstein Tribute Show

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • Badness
  Badness

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • Tribute 2 Bob Marley
  Tribute 2 Bob Marley

  Op aanvraag Tributebands

  ReggaeTribute

CCR Revival by Cosmo's Foger-T boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is CCR Revival by Cosmo's Foger-T beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat CCR Revival by Cosmo's Foger-T liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van CCR Revival by Cosmo's Foger-T wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je CCR Revival by Cosmo's Foger-T boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.