Search icon

Celine Huijsmans

Celine Huijsmans

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Céline is op 3 juni 1985 geboren in Den Haag. Van jongs af aan is ze bezig met theater en dans en op haar zeventiende komt daar de liefde voor presenteren bij. Als zij dan de talentenjacht van V8 wint en wordt gekozen tot nieuw presentatietalent, mag zij ‘Megafestatie tv’ presenteren. Dan begint het balletje te rollen… In 2003 haalt Céline haar gymnasiumdiploma en verhuist ze naar Utrecht om daar Liberal Arts & Sciences te studeren. Maar de drang om te presenteren blijft. Na een auditie bij SBS Games/Net 5 kan de 19-jarige Céline gelijk aan de slag als presentatrice. Daarnaast presenteert ze een prestigieuze Awardshow in Grand Hotel Krasnapolsky en is ze discussieleidster bij bedrijfsevenementen. In dezelfde periode doet Céline mee aan de ‘Axe Model Contest’ die ze wint. Alsof dat nog niet genoeg is, volgt ze verschillende acteer- en presenteerworkshops en woont en studeert ze tijdelijk in San Diego (USA) en Malaga (Spanje). Na de zomer van 2006 vertrekt Céline met haar bachelor op zak naar Amsterdam, waar ze begint aan de master Media en Journalistiek. Hier leert ze onder andere programma-ideeën voor televisie te ontwikkelen en maakt korte filmpjes en een groepsdocumentaire. Naast haar studie werkt ze als voice-over en tekstschrijfster en speelt ze af en toe in commercials. In 2007 was ze het gezicht van Sensation White. In haar vrije tijd houdt Céline van actie; van tennis tot extreme sporten zoals snowboarden, wakeboarden, duiken en golf- en windsurfen. Ze is dan ook vaak in de bergen of aan het strand te vinden! Céline is internationaal georiënteerd, ontdekt graag culturen en reist veel. Zo heeft ze door Australië, Europa, Nieuw-Zeeland en West-Amerika rondgetrokken. Céline spreekt Engels, Duits, Frans en Spaans. Momenteel rondt Céline haar studie in Amsterdam af. Een veelbelovende en veelzijdige dame met zowel beauty als brains!
Shows
Celine Huijsmans
Celine Huijsmans

Prijs op aanvraag


 • Helga van Leur
  Helga van Leur

  Op aanvraag Presentatoren

 • Kees Tol
  Kees Tol

  Op aanvraag Presentatoren

 • Bartho Braat
  Bartho Braat

  Vanaf1000 Presentatoren

Celine Huijsmans boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Celine Huijsmans beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Celine Huijsmans liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Celine Huijsmans wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Celine Huijsmans boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.