Search icon

Cello | Laura Conesa Cellist

Cello | Laura Conesa Cellist

Muzikanten
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Eigen nummers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Ik heb een breed repertoire te bieden, van klassiek tot muziek uit de 21e eeuw. Optreden ook mogelijk met twee instrumenten en voor kortere of langere tijd in overleg. U kunt vrijblijvend met mij overleggen over de passende muziek, tijd en bezetting. Stukje over mij: Ik begon mijn cello studie op 3 jarige leeftijd met de Suzuki methode in Barcelona. Op 18 jarige leeftijd werd ik aangenomen op het 'Conservatori Superior de Música del Liceu' in Barcelona waar ik mijn diploma en master behaalde. Na mijn afstuderen volgende ik studies in Groningen en in het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In de afgelopen jaren speelde ik ook mee met orkesten zoals Simfonova en Orquestra Simfónica del Vallès en met verschillende kamermuziekformaties. Ik volgde tevens verschillende masterclasses voor cello en kamermuziek bij o.a. Jean-Guihen Queyras, Michel Strauss, Lluís Claret, José Mor.
Shows:
 • Cello | Laura Conesa CellistVanaf150
Genres
AchtergrondmuziekCeremonieInstrumentaalKlassiek

Foto's
 • Scarlett Arts Cellist
  Scarlett Arts Cellist

  Vanaf375 Violisten

  Ceremonie
 • Cello en Viola da Gamba
  Cello en Viola da Gamba

  Vanaf260 Violisten

 • Trompettist Gerard
  Trompettist Gerard

  Vanaf375 Trompettisten

  Levenslied / volksOktoberfest

Cello | Laura Conesa Cellist boeken doe je zelf!

Violisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Violisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cello | Laura Conesa Cellist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Violisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cello | Laura Conesa Cellist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cello | Laura Conesa Cellist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cello | Laura Conesa Cellist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.