Search icon

Cello | Laura Conesa Cellist

Cello | Laura Conesa Cellist

Muzikanten
Nederlands
Engels
Spaans
Covers
Eigen nummers
Beschikbaarheid opvragen

Ik heb een breed repertoire te bieden, van klassiek tot muziek uit de 21e eeuw. Optreden ook mogelijk met twee instrumenten en voor kortere of langere tijd in overleg. U kunt vrijblijvend met mij overleggen over de passende muziek, tijd en bezetting. Stukje over mij: Ik begon mijn cello studie op 3 jarige leeftijd met de Suzuki methode in Barcelona. Op 18 jarige leeftijd werd ik aangenomen op het 'Conservatori Superior de Música del Liceu' in Barcelona waar ik mijn diploma en master behaalde. Na mijn afstuderen volgende ik studies in Groningen en in het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. In de afgelopen jaren speelde ik ook mee met orkesten zoals Simfonova en Orquestra Simfónica del Vallès en met verschillende kamermuziekformaties. Ik volgde tevens verschillende masterclasses voor cello en kamermuziek bij o.a. Jean-Guihen Queyras, Michel Strauss, Lluís Claret, José Mor.
Shows
Cello | Laura Conesa Cellist
Cello | Laura Conesa Cellist

Vanaf150

Genres
AchtergrondmuziekCeremonieInstrumentaalKlassiek

Foto's
 • Pianist/zanger Rens de Ronde
  Pianist/zanger Rens de Ronde

  Vanaf750 Pianisten

  AchtergrondmuziekFeest
 • Koudumer Hofkesjongers
  Koudumer Hofkesjongers

  Vanaf150 Dweilorkesten

  FeestInstrumentaal
 • Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)
  Doedelzakspeler Hamish MacKay (solo)

  Vanaf250 Muzikanten

  Levenslied / volks
Cello | Laura Conesa Cellist boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Cello | Laura Conesa Cellist online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Cello | Laura Conesa Cellist net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Violisten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Violisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cello | Laura Conesa Cellist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Violisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cello | Laura Conesa Cellist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cello | Laura Conesa Cellist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cello | Laura Conesa Cellist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Violisten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.