Search icon

Cesar Majorana

Cesar Majorana

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Cesar is presentator en schrijver. Hij is iedere week te zien als presentator van jongerenprogramma “Club Hub” (BNNVARA) en presenteert bij de VPRO-filmprogramma’s zoals “Onze man in Cannes”, waar hij verslag doet van het prestigieuze filmfestival in Cannes. Of dichter bij huis, de “Dutch Design Week” en “Holland Festival” waar hij met jonge makers in gesprek gaat over hun werk. Ook regisseerde hij dit jaar de documentaire “Stacey” over beatmaker Esko. Maandelijks neemt hij een bekende collega mee naar de film voor Cineville in de serie “Naar de film met…”. Cesar heeft een vaste column op de website van &C (het platform van Chantal Janzen), voor het magazine &C schrijft hij langere reportages over onderwerpen die hem bezighouden. Zo deed hij bijvoorbeeld verslag van zijn telefoonverslaving. Met het Instagram-account Waarom Vloggers Janken (23K volgers) won Cesar de “Beste Social Media Award” voor Beste Instagrammer. Alsof dat nog niet genoeg is voltooide hij in 2017 zijn SWEN 3 wijnopleiding en was hij ambassadeur van de JMA Biesheuvelprijs voor korte verhalen. In 2018 maakte hij in kader van “de boekenweek voor jongeren” de vijfdelige serie LIT. Waarbij Cesar als boekencoinnoisseur in gesprek ging met jonge, succesvolle schrijvers. Dit was een droom die uitkwam. Voor het IFFR maakte hij in 2019 samen met Hugo Emmerzael “De Grote IFFR VPRO Podcast Show”, waarbij hij elke festivaldag de highlights van het IFFR besprak. Cesar werkt hard en legt de lat hoog voor zichzelf. Hij droomt ervan ooit nog een wijnprogramma te maken.
Shows
Cesar Majorana
Cesar Majorana

Prijs op aanvraag


Videos
 • Erik Hulzebosch
  Erik Hulzebosch

  Vanaf2995 Presentatoren

  Levenslied / volks
 • Edwin van Hoevelaak
  Edwin van Hoevelaak

  Vanaf1000 Presentatoren

  Levenslied / volks
 • Inge Ipenburg
  Inge Ipenburg

  Vanaf2500 Presentatoren

Cesar Majorana boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Cesar Majorana online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Cesar Majorana net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cesar Majorana beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cesar Majorana liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cesar Majorana wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cesar Majorana boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.