Search icon

Champagne Ring - Aerial Hoop

Champagne Ring - Aerial Hoop

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De Aerial Hoop Champagne Act is een echte verrassing. Champagne uitschenken vanuit de lucht is acrobatisch, dynamisch en uniek. De act is interactieve en kan overgaan in een elegant aerial act. 'Champagne uit de lucht'. Deze act geeft een magisch effect voor elk evenement. Een chique eye catcher! Deze show is perfect geschikt voor evenementen, feesten en partijen. Als opening of intermezzo is de Champagne Act een bijzondere manier om uw publiek te entertainen. Uw glas champagne wordt door een charmante acrobate hangend voor u ingeschonken. Het publiek ervaart een fusie tussen elegante bewegingen en snelle, adembenemende wendingen. Naast champagne kan er natuurlijk ook iets anders uitgedeeld of geschonken worden! Deze act is geschikt voor: Bedrijfsevenementen, Productlanceringen, Sportgalas, Beursen, Cruiseboat, Festivals, Bruiloft, Uitvaart en meer! Al onze shows kunnen zowel binnen als buiten opgevoerd worden. - Dit is een solo act maar kan uitgebreid worden naar duo. - Deze act is circa 20min. (aanpasbaar naar wens) - Er is een ophangpunt nodig. - Solo act: €500 - In deze prijs zit enkel de artiest en de Aerial Hoop. De glazen en drinken moeten door derden worden verzorgd. Naast de Rhönrad/German Wheel act hebben deze 2 artiesten nog veel meer acts in hun repertoire. German Wheel, (LED)Cyrwheel, Aerial Silks, Aerial Hoop, Partner Acrobatiek, Paaldans, Lollipop en meer! Al deze acts zijn te vinden bij Total Bookings! Indien er meerdere acts worden geboekt voor hetzelfde evenement krijgt u een mooie korting.
Shows:
 • Champagne Ring - Aerial HoopVanaf500

Videos
Foto's
 • Elastieken & Organza "Windrose"
  Elastieken & Organza "Windrose"

  Vanaf750 Acrobaten

 • Captain Teague - dubbelganger
  Captain Teague - dubbelganger

  Vanaf695 Imitators

 • SpikkelSzzz
  SpikkelSzzz

  Vanaf745 Theateracts

Champagne Ring - Aerial Hoop boeken doe je zelf!

Acrobaten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Acrobaten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Champagne Ring - Aerial Hoop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Acrobaten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Champagne Ring - Aerial Hoop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Champagne Ring - Aerial Hoop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Champagne Ring - Aerial Hoop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.