Search icon

Chantal Janzen

Chantal Janzen

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Chantal Janzen is een multitalent die op alle terreinen goed inzetbaar is. Ze is fris, goedlachs en scherpzinnig. Als presentatrice weet Chantal Janzen precies datgene te geven waardoor een evenement onvergetelijk wordt. Bijzonderheden In 2002 ontvangt Chantal Janzen de aanmoedigingsprijs voor aanstormend talent: de Soetelieve Beurs. In hetzelfde jaar wint zij de John Kraaijkamp Musical Award in de categorie ‘Aanstormend Vrouwelijk Talent’ voor haar hoofdrol in Saturday Night Fever. In 2005 wint zij de Award voor ‘Beste Vrouwelijke Bijrol’ in Crazy For You.
Shows
Chantal Janzen
Chantal Janzen

Prijs op aanvraag


 • Michiel Dijkman - Moderator / Interviewer / Presentator
  Michiel Dijkman - Moderator / Interviewer / Presentator

  Vanaf825 Presentatoren

 • Peer de Graaf
  Peer de Graaf

  Vanaf975 Presentatoren

 • Jim Geduld
  Jim Geduld

  Op aanvraag Presentatoren

Chantal Janzen boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Chantal Janzen beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Chantal Janzen liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Chantal Janzen wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Chantal Janzen boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.