Search icon

Charissa

Charissa

Artiesten
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
De super getalenteerde Charissa stond al eerder in de finale van Idols en in 2014 deed ze nog haar optreden voor de jury van ‘The Voice’ en liet ze een sterke indruk achter. Charissa is een mooie spontane zangeres die al sinds jaar en dag voldoening haalt uit haar optredens en dat straalt ze dan ook uit. Niet alleen een fantastische stem maar ook een top performance en het bespelen van haar publiek is Charissa op het lijf geschreven. Charissa is de zangeres voor uw feest als het gaat om 80’s & 90’s maar ook als het gaat om easy listening bij een receptie of u boekt Charissa voor de hits van Rihanna, Duffy enz dus de hits van nu! Boek deze All Round zangeres met repertoire van Whitney Houston tot Duffy en van Rihanna tot Jennifer Lopez ze zingt ze allemaal én met passie!
Shows:
 • CharissaVanaf695
Genres
PopTop 40

Videos
 • Wia Buze
  Wia Buze

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundCeremonie
 • Kim Brooklyn
  Kim Brooklyn

  Op aanvraag Zangeressen

  AllroundBlues
 • Katell
  Katell

  Op aanvraag Zangeressen

  Levenslied / volksPop

Charissa boeken doe je zelf!

Zangeressen zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Zangeressen direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Charissa beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Zangeressen boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Charissa liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Charissa wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Charissa boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.