Search icon

Chef aan huis & Kookworkshops

Chef aan huis & Kookworkshops

Kook workshops
Nederlands
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen

A) Chef aan huis


Waarom een chef aan huis? Een feest of evenement organiseren doe je niet plotsklaps.


Onze werkwijze als chef aan huis is als volgt:

– wij komen langs om het budget te bepalen, uw voorkeuren en vereisten te weten te komen.

– wij stellen op basis van uw aangegeven budget en wensen een formule op (drank & eten) die door u wordt goedgekeurd.

– op de dag zelf nemen wij alles mee van voeding, servies,… Wij gebruiken wat eigen kookgerei, maar gebruiken ook zaken die in uw keuken of op de desbetreffende locatie staan.

– Wij koken voor u op de locatie en bedienen u indien gewenst.

– Tenslotte ruimen wij alles op en nemen wij vriendelijk afscheid!


B) Kookworkshops


Een kook workshop als teambuilding is een leuke groepsactiviteit als bedrijfsuitje! Het zorgt ervoor dat je elkaar in een andere omgeving leert kennen, het is actief en na het koken kan je leuk samen aan tafel en genieten van de culinaire creaties die je zelf gemaakt hebt! 


ullie komen samen in één van onze locaties, krijgen een aperitiefje en daarna wordt de workshop uitgelegd.

Volgende focus leggen wij:

 • Leerinzicht
 • lekker kokkerellen
 • Teamsfeer


Shows
Kookworkshop
Kookworkshop

Vanaf800


Foto's
 • In 5 stappen de Wereld rond kookworkshop
  In 5 stappen de Wereld rond kookworkshop

  Vanaf325 Kook workshops

 • Kunst en Koken workshop
  Kunst en Koken workshop

  Vanaf445 Kook workshops

 • Kaldi Mobiel: Koffie & Thee
  Kaldi Mobiel: Koffie & Thee

  Vanaf500 Foodtrucks

Chef aan huis & Kookworkshops boeken doe je zelf!
Kook workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kook workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Chef aan huis & Kookworkshops beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kook workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Chef aan huis & Kookworkshops liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Chef aan huis & Kookworkshops wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Chef aan huis & Kookworkshops boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kook workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.