Search icon

Chef aan huis & Kookworkshops

Chef aan huis & Kookworkshops

Kook workshops
Nederlands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

A) Chef aan huis


Waarom een chef aan huis? Een feest of evenement organiseren doe je niet plotsklaps.


Onze werkwijze als chef aan huis is als volgt:

– wij komen langs om het budget te bepalen, uw voorkeuren en vereisten te weten te komen.

– wij stellen op basis van uw aangegeven budget en wensen een formule op (drank & eten) die door u wordt goedgekeurd.

– op de dag zelf nemen wij alles mee van voeding, servies,… Wij gebruiken wat eigen kookgerei, maar gebruiken ook zaken die in uw keuken of op de desbetreffende locatie staan.

– Wij koken voor u op de locatie en bedienen u indien gewenst.

– Tenslotte ruimen wij alles op en nemen wij vriendelijk afscheid!


B) Kookworkshops


Een kook workshop als teambuilding is een leuke groepsactiviteit als bedrijfsuitje! Het zorgt ervoor dat je elkaar in een andere omgeving leert kennen, het is actief en na het koken kan je leuk samen aan tafel en genieten van de culinaire creaties die je zelf gemaakt hebt! 


ullie komen samen in één van onze locaties, krijgen een aperitiefje en daarna wordt de workshop uitgelegd.

Volgende focus leggen wij:

 • Leerinzicht
 • lekker kokkerellen
 • Teamsfeer


Shows
Kookworkshop
Kookworkshop

Vanaf800


Foto's
 • BlingBling Buffet
  BlingBling Buffet

  Vanaf495 Kook workshops

 • In 5 stappen de Wereld rond kookworkshop
  In 5 stappen de Wereld rond kookworkshop

  Vanaf325 Kook workshops

 • Cocktails Workshop
  Cocktails Workshop

  Vanaf220 Kook workshops

Chef aan huis & Kookworkshops boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Chef aan huis & Kookworkshops online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Chef aan huis & Kookworkshops net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kook workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kook workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Chef aan huis & Kookworkshops beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kook workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Chef aan huis & Kookworkshops liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Chef aan huis & Kookworkshops wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Chef aan huis & Kookworkshops boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kook workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.