Search icon

Christian Farla

Christian Farla

Acts, clinics & shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen

Christian Farla is de nr.1 illusionist van dit moment. Onderscheiden met 2 Internationale IMS Merlins Awards voor “Magicians of the Year” & “Magicshow of the Year” ,
5 internationale theatertournee’s, 3000 shows in Duitsland,
500 shows in Frankrijk & 10 miljoen YouTube views en zijn TV optredens.
Met totaal 50 miljoen kijkers behoort hij tot de absolute wereldtop op het gebied van magic & illusieshows.
Een performer van het allerhoogste niveau en een rasartiest uit een artiestenfamilie.
Spectaculair, trendy en razendsnel, zo kan de illusionist Christian Farla het best worden omschreven.
Op 8 jarige leeftijd begint de in Rotterdam geboren Christian Farla met goochelen.
Zijn opa Piet Farla, zelf 3de generatie goochelaar, doet Christian een goocheldoos cadeau.
Met zijn zelfgemaakte trucs treedt hij op voor verjaardagsfeestjes van klasgenootjes en steelt hij de show op lokale talentenjachten.
Op zijn 11de verjaardag krijgt hij 2 koffers vol met goocheltrucs en repertoire van zijn opa.
Christian treedt in zijn voetsporen als hij op 12 jarige leeftijd zijn eerste prijs wint tijdens het junioren NMU Goochelkampioenschappen.


Shows:
 • Christian FarlaVanaf5500

Videos
 • Alfredo Lorenzo
  Alfredo Lorenzo

  Vanaf525 Illusionisten

 • Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act
  Zijn er nog vragen? - Magic Cabaret Act

  Vanaf400 Illusionisten

 • Gouden Pakket: Magic Dinner Show!
  Gouden Pakket: Magic Dinner Show!

  Vanaf1000 Illusionisten

Christian Farla boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Christian Farla beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Christian Farla liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Christian Farla wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Christian Farla boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.