Search icon

Christina Aguilera Tribute

Christina Aguilera Tribute

Acts - clinics and shows
Engels
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Vanaf het moment dat ze America’s “Micky Mouse Club” presenteerde tot de “Dirrty-girl” van vandaag, is Christina Aguilera één van de meest populaire supersterren van dit moment. “Dirrty” is momenteel één van de meest verkochte ‘tribute’ shows van Engeland. “Dirrty” is een hoogstaande show waarin in korte tijd diverse kostuumwisselingen voorbij komen en waarbij X-tina elke visuele beweging heeft gekopieerd van Christina Aguilera. Kippenvel bij de nummers “Beautiful” en “The voice within” en de heren in het publiek zullen de vertolking (+kledij) van Moulin Rouge niet snel vergeten, dit mag je niet missen!!! Deze Tribute show is HOT! Christina Aquilera in topvorm en met alle grote hits. De moves,de sound,de show…..it’s all good! Boek deze “Genie in a Bottle” nu!
Shows
Christina Aguilera Tribute
Christina Aguilera Tribute

Vanaf2495

Genres
Nineties / 90`sPopTributeZeroes / oo`s

 • Nick Stricker (Jan Smit imitator)
  Nick Stricker (Jan Smit imitator)

  Op aanvraag Imitators

  AllroundFeest
 • Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like
  Andrea Hazes De Vrouwelijke Look a Like

  Vanaf375 Imitators

 • Pure Meatloaf
  Pure Meatloaf

  Vanaf1695 Imitators

  Eighties / 80´sFeest
Christina Aguilera Tribute boeken doe je zelf!
Imitators boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Imitators direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Christina Aguilera Tribute beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Imitators boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Christina Aguilera Tribute liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Christina Aguilera Tribute wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Christina Aguilera Tribute boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Imitators meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.