Search icon

Christophe Vekeman

Christophe Vekeman

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Hij is de enige Vlaming die zo in Oranje kan, na een Nightwriters avond bent u fan van de onnavolgbare Christophe Vekeman. De Vlaming Christophe Vekeman (1972) heeft de afgelopen tien jaar naam gemaakt als schrijver van romans, verhalen, columns en essays. Dat hij daarnaast een begenadigd performer is, weten ze in Vlaanderen al langer dan in Nederland, waar sinds anderhalf jaar – als een van de publiekstrekkers van NightWriters – furore maakt. Vekeman schreef de romans Alle mussen zullen sterven (1999), Iedereen kan het (2001), Een borrel met Barry (2005) en Lege jurken (2008), alsook de verhalenbundel Wees maar niet bang (2002). Onder de titel Leven is werk (2009) zijn vele van de essays, reportages en interviews verzameld die hij in de loop der jaren in De Morgen publiceerde, de krant waarvoor hij ook al sinds 2001 een wekelijkse column schrijft. . Eind 2009 kwam hij met een bundeling podiumteksten met de titel Senorita’s, en zijn meest recente werk verscheen in maart 2010; de roman 49 manieren om de dag door te komen. Al zijn werk verschijnt bij uitgeverij De Arbeiderspers.
Shows
Christophe Vekeman
Christophe Vekeman

Vanaf1995


 • Jasmine Sendar
  Jasmine Sendar

  Op aanvraag Presentatoren

  AllroundPop
 • Henkjan Smits
  Henkjan Smits

  Op aanvraag Presentatoren

 • Zarayda Groenhart
  Zarayda Groenhart

  Vanaf1475 Presentatoren

Christophe Vekeman boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Christophe Vekeman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Christophe Vekeman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Christophe Vekeman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Christophe Vekeman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.