Search icon

Christophe Vekeman

Christophe Vekeman

Presentatoren
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Hij is de enige Vlaming die zo in Oranje kan, na een Nightwriters avond bent u fan van de onnavolgbare Christophe Vekeman. De Vlaming Christophe Vekeman (1972) heeft de afgelopen tien jaar naam gemaakt als schrijver van romans, verhalen, columns en essays. Dat hij daarnaast een begenadigd performer is, weten ze in Vlaanderen al langer dan in Nederland, waar sinds anderhalf jaar – als een van de publiekstrekkers van NightWriters – furore maakt. Vekeman schreef de romans Alle mussen zullen sterven (1999), Iedereen kan het (2001), Een borrel met Barry (2005) en Lege jurken (2008), alsook de verhalenbundel Wees maar niet bang (2002). Onder de titel Leven is werk (2009) zijn vele van de essays, reportages en interviews verzameld die hij in de loop der jaren in De Morgen publiceerde, de krant waarvoor hij ook al sinds 2001 een wekelijkse column schrijft. . Eind 2009 kwam hij met een bundeling podiumteksten met de titel Senorita’s, en zijn meest recente werk verscheen in maart 2010; de roman 49 manieren om de dag door te komen. Al zijn werk verschijnt bij uitgeverij De Arbeiderspers.
Shows
Christophe Vekeman
Christophe Vekeman

Vanaf1995


 • Emilie Sleven
  Emilie Sleven

  Vanaf595 Presentatoren

 • Dyon Hagenaars
  Dyon Hagenaars

  Vanaf655 Presentatoren

 • Presentator Jeroen van den Berg
  Presentator Jeroen van den Berg

  Vanaf700 Presentatoren

Christophe Vekeman boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Christophe Vekeman online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Christophe Vekeman net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Christophe Vekeman beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Christophe Vekeman liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Christophe Vekeman wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Christophe Vekeman boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.