Search icon

Cilla Niekoop

Cilla Niekoop

Presentatoren
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Cilla is bekend van de razendpopulaire kinderpopgroep CHIPZ. Samen met Rach-L, Kev!n en Peter zat Cilla in de groep die tussen 2003 en 2007 negen top 10 hits scoorde. Vijf keer stond CHIPZ op nummer één in de Single Top 100! Gedurende de carrière van Chipz werden er ook vele successen geboekt in het buitenland. In Duitsland, Zwitserland, Zweden, België, Noorwegen en Oostenrijk scoort de groep diverse top-3 noteringen. Eind 2010 besluitt de groep helaas te stoppen en gaat Cilla zich richten op haar presentatiecarrière, want naast artieste is zij ook presentatrice. Cilla presenteert namelijk bij Omroep Brabant TV het programma Inz & Uitz. Elke week gaat ze naar een ander Brabants dorpje of stad om te kijken wat daar te beleven valt. Ook houdt ze je op de hoogte van wat er te zien is in musea, theaters en de Brabantse bioscopen. Cilla Niekoop is op 11 december 1985 in Eindhoven geboren. Op 5-jarige leeftijd deed zij voor het eerst mee met de mini-playbackshow van Henny Huisman en daar begon haar liefde voor tv, zang en dans. Ongeveer anderhalf jaar geleden is ze bij Omroep Brabant begonnen met het programma Weekend Retour! Daarnaast presenteert ze in de zomer het programma Zinderend Zuiden. Ook presenteerde Cilla in 2009 en 2010 Het kasteel van Sinterklaas en vanaf September 2010 het kinderprogramma Sprookjesuur en het uitformatieve magazine Inz & Uitz.
Shows
Cilla Niekoop
Cilla Niekoop

Vanaf995


 • Johan Derksen
  Johan Derksen

  Vanaf3750 Presentatoren

 • Frits Wester
  Frits Wester

  Op aanvraag Presentatoren

 • Annette Barlo
  Annette Barlo

  Op aanvraag Presentatoren

Cilla Niekoop boeken doe je zelf!
Presentatoren boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Presentatoren direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cilla Niekoop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Presentatoren boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cilla Niekoop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cilla Niekoop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cilla Niekoop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Presentatoren meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.