Search icon

Circusact Boul

Circusact Boul

Acts - clinics and shows
Duits
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Boul is een internationale grootheid in de circuswereld. Met zijn unieke shows weet hij altijd het complete publiek achterover te laten slaan. Met verbluffende stunts en trucs is er geen ontsnappen aan de kleine Boul. Boul was born in 1989 in Cirque du Soleil in Canada. There the character of the “bouffon”, an artificial grotesque figure developed. After three years of touring through the USA and Europe, Frederic Zipperlin was able to give his figure Boul his identity, which makes him such a success today. He’s not only the imp, the creature from the bubble, he is also an exellent juggler, e.g. a two-time winner of the circus festivals in Paris. There is a reason for his name “Lord of the balls”. One special characteristic of the artist is his experimental and inspired way of translating innovative ideas into unusual performances. Innovation is his theme and gives him the capacity to bring about new creations, again and again, seemingly without effort. The artist develops also unusual ideas for his materials. In 1995 he created “Bubble On Water”, a huge, water-thight, transparent bubble, an expirience with which Boul transcends the elements. Another creation are the “White Balls”, balls in sizes two to six meters, which are especially suited for projections of any kind. These concepts may be used individually for a variety of performances while opening up the “world of bubbles” for other artists. Artist is from Germany. Travel expenses are on request.
Shows
Circusact Boul
Circusact Boul

Prijs op aanvraag


Video’s
 • Partner Acrobatiek
  Partner Acrobatiek

  Vanaf750 Circusacts

 • Nino & Nina de Clown
  Nino & Nina de Clown

  Vanaf710 Circusacts

 • Cyr Wheel (LED)
  Cyr Wheel (LED)

  Vanaf700 Circusacts

Circusact Boul boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Circusact Boul online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Circusact Boul net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Circusacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Circusacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Circusact Boul beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Circusacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Circusact Boul liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Circusact Boul wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Circusact Boul boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Circusacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.