Search icon

CircusPieten

CircusPieten

Acts - clinics and shows
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Het is natuurlijk een groot geheim, maar voor CircusPieten moet je bij Circus Saranti zijn. Een bonte mix van JongleerPieten, EenwielfietsPieten, AcrobatiekPieten en SteltenPieten toveren vliegensvlug met rare capriolen een grote glimlach op de kindergezichtjes die vol spanning op de Sint staan te wachten. Zeer geschikt voor o.a. winkeliersverenigingen, Sinterklaasintochten, braderieën, scholen, bedrijfsverenigingen en dorpshuizen. Onze Pieten maken er een supervrolijk feest van! Bent u op zoek naar Pieten voor uw bedrijfsfeest, promotionele activiteiten of een gekke act, ook dan is Saranti graag behulpzaam. Natuurlijk kunnen we Sinterklaas ook vragen voor bij uw evenement.
Shows
CircusPieten
CircusPieten

Vanaf330


Videos
Foto's
 • Jongleer Piet
  Jongleer Piet

  Vanaf295 Circusacts

 • Slungels Minicircus
  Slungels Minicircus

  Vanaf595 Circusacts

 • Circusworkshops
  Circusworkshops

  Vanaf200 Circusacts

CircusPieten boeken doe je zelf!
Circusacts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Circusacts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is CircusPieten beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Circusacts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat CircusPieten liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van CircusPieten wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je CircusPieten boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Circusacts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.