Search icon

Clochards Zwervers Act

Clochards Zwervers Act

Acts - clinics and shows
Engels
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Deze zwervers zwalken wat rond op jou evenement, en proberen gratis eten en drinken te verkrijgen op het evenement. Ze zullen extra vermakelijkheid brengen op jou evenement, en dus dar zorgt voor meer amusementswaarde voor de gasten. Deze zwervers ( Clochards) mogen zeker niet ontbreken aan uw Franse themafeest. Maar deze act kan ook op elke ander feest gedaan worden. Ze zijn waarschijnlijk zonder uitnodiging op uw feest en proberen niet alleen gratis te eten en te drinken maar ook gaan zij hele andere dingen doen. Laat u verrassen met deze ludieke act. U kunt deze boeken als entree act en zaal act. Maar ook op braderieën en winkelcentrum komen ze tot hun recht.
Shows
Clochards Zwervers Act
Clochards Zwervers Act

Vanaf365


 • Wens Elf Sterre
  Wens Elf Sterre

  Vanaf590 Animatie acts

 • DE SPROOKJESSTRONK - Straattheater
  DE SPROOKJESSTRONK - Straattheater

  Vanaf750 Animatie acts

 • Romeo & Julia
  Romeo & Julia

  Op aanvraag Animatie acts

Clochards Zwervers Act boeken doe je zelf!
Animatie acts boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Animatie acts direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Clochards Zwervers Act beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Animatie acts boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Clochards Zwervers Act liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Clochards Zwervers Act wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Clochards Zwervers Act boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Animatie acts meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.