Search icon

Close Up Magic - Ferry Gerats

Close Up Magic - Ferry Gerats

Acts, clinics & shows
Nederlands
Engels
Duits
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met Close Up Magic wordt er voor groepen/groepjes in het gezelschap opgetreden. Omdat je er met je neus bovenop zit is de impact altijd enorm. Temeer daar je bij Ferry Gerats niet alleen ziet maar ook voelt dat er wonderen plaatsvinden.

Close Up Magic / Tablemagic

De Close Up Magic van Ferry Gerats is goochelkunst die je raakt, omdat je niet alleen ziet maar ook voelt dat er wonderen plaatsvinden. Daar het verstand het onmogelijke weigert te accepteren ontstaat er een spanning tussen gevoel en verstand, die door een relativerende opmerking van Ferry Gerats tot ontlading komt met een bevrijdende lach. Door er op te wijzen dat het toch echt allemaal nep is, wordt de verwarring alleen maar groter waardoor er niets anders op zit dan het verstand te laten capituleren en alleen nog maar te genieten van het ondoorgrondelijke mysterie. Hierdoor is een optreden niet een voorstelling van vermakelijke kunstjes die je aanschouwt maar wordt het een intense beleving van de kracht van de illusie.

Humor

Ferry Gerats is een ware grootmeester is in het bedenken van leuke presentaties. Om die reden werd hij door de Nederlandse Magische Unie gevraagd om een lezing te geven over het schrijven van teksten voor goocheltrucs. Naast het presenteren van verstandsverbijstering wekkende wonderen, bevat zijn Close Up Magic dan ook goocheltrucs waarbij het accent nadrukkelijk ligt op comedy, omdat Ferry Gerats zich alleen maar prettig voelt als hij zijn publiek ook heerlijk hoort lachen. Presentatie in Nederlands, Duits en Engels.
Shows:
 • Close Up Magic - Ferry GeratsVanaf475

Videos
 • Alfredo Lorenzo
  Alfredo Lorenzo

  Vanaf525 Illusionisten

 • Tafel Goochelaar Jasper Oberon
  Tafel Goochelaar Jasper Oberon

  Vanaf395 Illusionisten

 • Oosterse magie / Table Magic
  Oosterse magie / Table Magic

  Vanaf655 Illusionisten

Close Up Magic - Ferry Gerats boeken doe je zelf!

Illusionisten zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Illusionisten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Close Up Magic - Ferry Gerats beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Illusionisten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Close Up Magic - Ferry Gerats liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Close Up Magic - Ferry Gerats wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Close Up Magic - Ferry Gerats boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.