Search icon

Clown Dico en de mysterieuze kist

Clown Dico en de mysterieuze kist

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Clown Dico is met iedere show een garantie op succes maar met dit avontuur zal hij de kinderen pas echt kostelijk vermaken! Door middel van een spannende kist zal deze interactieve act een onvergetelijke ervaring worden voor alle gasten! Clown Dico heeft een oude kaart gevonden en is erg benieuwd wat hij zal vinden. Misschien wel heel veel geld, allemaal spelletjes, snoep of….? Samen met de kinderen gaat hij op zoek en komen ineens een grote mysterieuze kist tegen. Maar helaas géén sleutel, de kist zit muur en muur vast. Samen met de kinderen gaat Clown Dico op zoek naar de sleutel waarna het avontuur pas echt begint. Wat zou er toch in deze grote mysterieuze kist zitten…?
Een doldwaze show vol met spelletjes, dansjes, goocheltrucs en spannende dingen.
Deze show is volledig aan te passen aan een thema. Piraten dag, kinderboeken week, Koningsspelen, openingen en andere themadagen. Laat gerust uw wensen horen voor een fantastische show!!
Shows
Clown Dico en de mysterieuze kist
Clown Dico en de mysterieuze kist

Vanaf360


Videos
 • Nino & Nina de Clown
  Nino & Nina de Clown

  Vanaf710 Clowns

 • Louis Baerts - Table Magic
  Louis Baerts - Table Magic

  Vanaf525 Goochelaars

 • Jibanyan van Yo-kai Watch
  Jibanyan van Yo-kai Watch

  Vanaf695 Karakters - meet and greet

Clown Dico en de mysterieuze kist boeken doe je zelf!
Clowns boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Clown Dico en de mysterieuze kist beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Clown Dico en de mysterieuze kist liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Clown Dico en de mysterieuze kist wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Clown Dico en de mysterieuze kist boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Clowns meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.