Search icon

Clown Dico's Magische Sintshow

Clown Dico's Magische Sintshow

Kindervermaak
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Clown Dico is een van de grootste vrienden van Sinterklaas. Hij helpt hem dan ook maar al te graag om al zijn bezoek goed te vieren. Maar als blijkt dat Clown Dico de Sinterklaasversiering vergeten is breekt er grote paniek uit! De kinderen zullen kostelijk vermaakt worden! Lukt het Clown Dico om samen met de kinderen de stoel van Sinterklaas te versieren voordat hij binnen komt? Of zal de Sint en zijn Pieten voorbij rijden omdat ze denken dat er géén feest is…. Clown met magisch voorprogramma voor Sinterklaas. Een zeer interactief voorprogramma Sinterklaas vol met magische goocheltrucs, kleurrijke ballonnen, slingers en uiteraard veel Sinterklaasliedjes met Clown Dico’s eigen Sinterklaasmedley zodat de Sint sfeervol kan worden ontvangen.
Shows:
 • Clown Dico's Magische SintshowVanaf375

Videos
 • Allround Clown
  Allround Clown

  Vanaf215 Clowns

 • Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown
  Clown Snørre Kindershow Muzikale Clown

  Vanaf475 Clowns

 • Hocus Pocus Pietenshow
  Hocus Pocus Pietenshow

  Vanaf495 Sinterklaas

Clown Dico's Magische Sintshow boeken doe je zelf!

Clowns zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Clowns direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Clown Dico's Magische Sintshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Clowns boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Clown Dico's Magische Sintshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Clown Dico's Magische Sintshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Clown Dico's Magische Sintshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.