Search icon

Spotify
Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow

Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow

Kindervermaak
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Clown Jopie & Tante Angelique, de vrolijke kindervrienden, bouwen een speciaal feest voor Sinterklaas. Zoals elk jaar blijft het spannend of het allemaal wel goed komt met het Sinterklaasfeest. Want natuurlijk gaat er van alles mis met Clown Jopie in de buurt, maar gelukkig is Tante Angelique erbij om hem te helpen, In hun show zitten veel frisse, eigentijdse Sinterklaasliedjes van hun eigen Sinterklaas CD “Sinterklaas kom van dat dak af”.DE CLOWN JOPIE & TANTE ANGELIQUE SINTERKLAASSHOW - HÉT SINTERKLAASPROGRAMMA VOOR JOUW SINTERKLAASFEEST!Samen met de kinderen maken ze er één groot feest van tot de Sint binnenkomt.Clown Jopie & Tante Angelique zingen hits van hun eigen Sinterklaas CD "Kom van dat dak af!

 • Sinterklaas, Kom van dat dak af!
 • Sinterklaasmedley
 • Sinterklaas Yoi, Yoi, Yo
 • Sia-Sa Sinterklaassie
Shows
Sinterklaas Voorpret
Sinterklaas Voorpret

Vanaf1495

Sinterklaas Voorpret
Sinterklaas Voorpret

Vanaf1495

Sinterklaas Voorpret
Sinterklaas Voorpret

Vanaf1495

Inclusief Sint en Pieten
Inclusief Sint en Pieten

Vanaf1895


Video’s
Foto's
 • Sonic Meet & Greet
  Sonic Meet & Greet

  Vanaf950 Bekend van radio and tv

 • Meet & Greet met Bobo
  Meet & Greet met Bobo

  Vanaf795 Bekend van radio and tv

 • DJ Toet En De Wielen Van De Bus
  DJ Toet En De Wielen Van De Bus

  Vanaf2395 Bekend van radio and tv

Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Bekend van radio and tv boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Bekend van radio and tv direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Bekend van radio and tv boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Clown Jopie & Tante Angelique Sinterklaasshow boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Bekend van radio and tv meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.