Search icon

Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie

Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie

Muzikanten
Nederlands
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Een stil-orkest, omdat er geen enkele noot wordt gespeeld: Ludiek, omdat er verwarring wordt gezaaid met hun complete outfit van een marsorkest, hun presentatie als echte oude bejaarden en een glimlach bij het publiek veroorzaken vanwege het uitblijven van de daarbij behorende muziek: en Innovatief, omdat ze in een theaterachtige setting -met op straat een relatief kleine bezetting van 6 tot maximaal 9 muzikanten- aandacht creëren voor uw zaak, uw jubileum, evenement of feestje. Tegen een zeer bescheiden vergoeding krijgt u een ludiek optreden van 20-30 minuten. Dit optreden bestaat uit een kleine rondgang bij u de buurt, een presentatie van het stil-orkest bij u voor de deur of in uw pand, een toepasselijke speech en tot slot kan het orkest in goed overleg uw reclame-uiting -in de vorm van een vlag of bescheiden reclamebord- gedurende het gehele optreden meedragen. Kortom: een innovatief project waar uw omgeving en/of gasten nog lang over zullen napraten (...en daarbij steunt u ook nog eens onze vereniging). Uiteraard kunnen wij onze act volledig aanpassen aan uw wensen.
Shows
Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie
Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie

Vanaf225


Videos
 • The OhnO! Jazzband
  The OhnO! Jazzband

  Op aanvraag Orkesten

  Jazz
 • Originele Tangokwintet
  Originele Tangokwintet

  Vanaf1500 Orkesten

  InstrumentaalAchtergrondmuziek
 • New Amsterdam Orchestra
  New Amsterdam Orchestra

  Vanaf7250 Orkesten

  AllroundInstrumentaal
Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie boeken doe je zelf!
Orkesten boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Orkesten direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Orkesten boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cobus Geldzak met stil-orkest Soli, De Oude Glorie boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Orkesten meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Contact opnemen met TotalBookings

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.