Search icon

Cocktails Workshop

Cocktails Workshop

Kook workshops
Nederlands
Beschikbaarheid opvragen

Tijdens deze workshop leren we jou om de beste cocktails te maken. Onze expert zal je alle tips geven om op een feestje de beste cocktails te creëren. Het beloofd een gezellig avond te worden! Heb je altijd al willen weten hoe je zelf de beste cocktails maakt? Ideaal als onderdeel van een dag- of avondprogramma voor bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeestje of een dagje uit met vrienden of vriendinnen. Maak er bijvoorbeeld een leuke ladies night van en kom lekkere gin & tonics mixen! Tijdens de cocktailworkshop leren we je in ongeveer 2,5 uur tijd de tips & tricks van het vak. Het maken van een goede cocktail is een kunst en we zorgen er voor dat je een beetje als een echte cocktailartiest weer naar huis gaat! Uiteraard zorgen we ervoor dat het ook een hele leuke en gezellige workshop wordt! We beginnen met een algemene introductie over het fenomeen cocktails. Daarna gaan jullie onder de enthousiaste begeleiding van onze workshopleider aan de gang met een aantal recepturen. Deze worden na afloop van de workshop naar jullie gemaild, zodat je thuis je kunsten kan vertonen op een volgend feestje. Uiteraard is proeven tijdens de workshop verplicht!
Shows
Cocktails Workshop
Cocktails Workshop

Vanaf220


 • De Oesterkoning
  De Oesterkoning

  Vanaf350 Koks and Chefs

 • Grand Pianobar
  Grand Pianobar

  Vanaf1035 Cocktail-Baristas

 • Herman den Blijker
  Herman den Blijker

  Op aanvraag Koks and Chefs

Cocktails Workshop boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Cocktails Workshop online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Cocktails Workshop net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Kook workshops boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Kook workshops direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Cocktails Workshop beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Kook workshops boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Cocktails Workshop liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Cocktails Workshop wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Cocktails Workshop boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Kook workshops meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.