Search icon

Colibri

Colibri

Bands
Engels
Beschikbaarheid opvragen

Zo hip als een flamingo, zo funky als een struisvogel, met de soul van een Japanse nachtegaal, de groove van een specht, de klasse van een kraanvogel en het plezier van de kookaburra. En we spelen covers, dus een beetje papegaaierig zijn we ook. Maar noem ons maar gewoon Colibri! Colibri wordt opgericht in 2000 door bassist Peter “The Boss” Elwuar en gitarist Gilbert Pieters. Door de jaren heen wisselt de band meermalen van samenstelling, maar de koning en keizer van de snaren blijven altijd stevig aan de basis staan. Het 12,5 jarig jubileum wordt uitgebreid gevierd in een uitverkocht Festino in Zwijndrecht, met een mooie dvd als resultaat. Het optreden smaakt naar meer, waarna tussen de bedrijven door een nieuwe show in elkaar wordt gezet. In 2013 en 2015 speelt Colibri voor 800 fans in een uitverkocht Bibelot in Dordrecht. Maar nog veel vaker zorgt de band voor feest op bruiloften, bedrijfsfeesten en in kleine zalen en café’s.

Repertoire

Het repertoire laat zich niet in één woord omschrijven, vandaar dat ze er drie gebruiken: Colibri: the funk, the soul, the groove. Discogangers, soulsisters en funkbrothers: er is voor ieder wat wils. Zolang het maar dansbaar is! Ze spelen uit verleden en heden en overgieten de nummers met de befaamde Colibrisaus. Die is spicy, dan weer vet, maar altijd smaakvol. De missie is om ieder feest onvergetelijk te maken en iedereen met een brede lach naar huis te laten gaan.

Waarom Colibri?

Laten we beginnen met het ontzenuwen van een aantal bedenkingen: - “Jullie zijn zo’n grote band. Dat past vast niet op het podium”. Wij passen overal! We komen altijd met z’n elven, maar kunnen met iedere ruimte uit de voeten. - “Jullie zijn zo’n grote band. Dat is vast veel te hard voor ons feest.” We werken met een vast geluidsbedrijf dat ons ook wat zachter nog prachtig kan versterken. - “Jullie zijn zo’n grote band. Dat is vast veel te duur voor mijn bruiloft.” Dat zou zomaar eens mee kunnen vallen! Neem contact op met onze boeker en be surprised! Ze houden ervan om de mooiste dag van een kersvers echtpaar onvergetelijk te maken, om het dak van een kroeg te spelen, directeuren te laten swingen op een bedrijfsfeest en zich even popster te voelen op de grote festivalpodia. Muziek maken, overal en met het allergrootste plezier, dat is wat ze het allerliefste doen. Ze passen zich aan aan de wensen van de klant en zijn pas tevreden als iedereen het naar zijn zin heeft. Daarom dus Colibri! Informatie: - inclusief licht en geluid (tot 500 personen) - 3 x 45 minuten - 11 personen + 1 voor licht en geluid
Shows
Colibri
Colibri

Vanaf4015

Genres
DiscoFunkSoul

Videos
 • Fantix
  Fantix

  Vanaf2600 Coverbands

  AllroundCarnaval
 • G1-ID
  G1-ID

  Vanaf2850 Coverbands

  AllroundBlues
 • The Kentucky Grasshoppers
  The Kentucky Grasshoppers

  Op aanvraag Coverbands

  AchtergrondmuziekAllround
Colibri boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Colibri online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Colibri net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Coverbands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Coverbands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Colibri beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Coverbands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Colibri liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Colibri wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Colibri boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Coverbands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.