Search icon

Collins Live Experience

Collins Live Experience

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Beschikbaarheid opvragen

Met meer dan 100 miljoen (!) verkochte albums behoort Phil Collins tot een van de meest succesvolle artiesten ooit. Hij scoorde zowel solo als met zijn band Genesis vele hits waaronder In The Air Tonight, Sussudio, Against All Odds, Easy Lover, Mama, No Son Of Mine. Collins Live Experience ontstond in 2016 met maar 1 missie: Het zo authentiek mogelijk brengen van een tribute aan de Muziek van zowel Genesis als natuurlijk de meester zelf, Phil Collins! Als unieke Phil Collins/Genesis tribute in de Benelux nemen we je ruim 2 uur mee in een knallende show waarbij alle hits je om de oren vliegen en je regelrecht mee terug wordt genomen naar die mooie '70s, '80s en '90s. Alle ingrediënten voor een authentieke Phil Collins & Genesis top tribute zijn aanwezig! 3 fenomenale backing vocals, een kneiter van een blazerssectie, de allergrootse Phil Collins/Genesis fan van Nederland op drums, de originele, authentieke synthesizers en toetsen bespeeld door onze geluidendokter en een superstrakke gitaar en bas sectie! Dit alles onder aanvoering van 'Onze Phil', niemand minder dan topvocalist Jean-Louis Finta (o.a. bekend van the Voice) die moeiteloos alle hits ten gehore brengt! Nu hoor ik je denken.. Phil Collins drumt toch ook? Geen zorgen, de onze ook, maar dat moet je gewoon komen zien! Kom naar de ultieme Collins live beleving!
Shows
Collins Live Experience - Festival
Collins Live Experience - Festival

Vanaf1995

Collins Live Experience - Theater
Collins Live Experience - Theater

Vanaf2995

Genres
PopRock

Foto's
 • Be Floyd
  Be Floyd

  Op aanvraag Tributebands

  RockTribute
 • Fats Domino Tribute
  Fats Domino Tribute

  Op aanvraag Tributebands

  BluesRock & Roll
 • Annie Lennox Tribute act - Jo Farrow
  Annie Lennox Tribute act - Jo Farrow

  Op aanvraag Tributebands

  PopRnB
Collins Live Experience boeken of inhuren?

Ontdek de moeiteloze wereld van TotalBookings, waar je zelf eenvoudig en direct Collins Live Experience online kunt boeken. Het is niet zomaar een boekingsplatform; het is jouw persoonlijke ticket naar direct contact met de artiesten. Stel je voor: geen tussenpersonen, gewoon jij en de perfecte act voor jouw evenement.

Met TotalBookings heb je de regie in handen, van beschikbaarheid tot details van het optreden. Het is snel, het is efficiënt en het maakt het boeken van Collins Live Experience net zo plezierig als het evenement zelf. Kies voor gemak, kies voor direct contact, kies voor TotalBookings!

Tributebands boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act.

De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Op de profielpagina van je favoriete act start je eenvoudig het boekingsproces. Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Collins Live Experience beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken of een vrijblijvende aanvraag indienen. Je staat direct in contact met de artiest.

Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! Of, ontvang vrijblijvend een offerte. In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Collins Live Experience liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Collins Live Experience wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Collins Live Experience boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Tributebands meld je aan bij TotalBookings!

Met TotalBookings heb je toegang tot alle tools die je nodig hebt om een boeking te kunnen regelen. Het platform neemt al jouw zorgen uit handen, want het hele boekingssysteem is geautomatiseerd.

Het contact verloopt rechtstreeks tussen jou en de boeker. Verder verlopen de betalingen, facturen, het plaatsen van opties allemaal via het platform.  

Ook eens proberen? Meld je dan direct aan bij TotalBookings.

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.

Over TotalBookings

Als je op zoek bent naar een nieuwe manier om je boekingen te regelen, dan is TotalBookings het antwoord waar je naar op zoek bent. Met dit geweldige boekingsplatform krijg je de touwtjes volledig in handen en kun je jouw carrière naar nieuwe hoogten tillen.

Het beste aan TotalBookings is dat je nu zelfstandig en direct jouw optredens kunt organiseren. Geen gedoe meer met tussenpersonen of ingewikkelde procedures. Jij bepaalt je beschikbaarheid in real-time, waardoor je flexibel kunt inspelen op nieuwe kansen die zich voordoen. Het is een gamechanger voor zowel opkomende talenten als gevestigde namen in de muziekscene.

Direct toegang tot een divers publiek

Dankzij TotalBookings wordt het boekingsproces een eitje. Je hebt direct toegang tot een divers publiek van potentiële opdrachtgevers en kunt je profiel op een professionele manier presenteren. Het platform fungeert als jouw persoonlijke brug naar nieuwe kansen en opdrachten.

Kortom, waar wacht je nog op? Maak het jezelf makkelijk, vergroot je zichtbaarheid en regel jouw boekingen op een efficiënte en vriendelijke manier met TotalBookings. Het is niet zomaar een goed idee, het is dé stap naar succes in de wereld van entertainment.