Search icon

Collins Live Experience

Collins Live Experience

Bands
Nederlands
Engels
Covers
Boeken op aanvraag

Aanvragen
Met meer dan 100 miljoen (!) verkochte albums behoort Phil Collins tot een van de meest succesvolle artiesten ooit. Hij scoorde zowel solo als met zijn band Genesis vele hits waaronder In The Air Tonight, Sussudio, Against All Odds, Easy Lover, Mama, No Son Of Mine. Collins Live Experience ontstond in 2016 met maar 1 missie: Het zo authentiek mogelijk brengen van een tribute aan de Muziek van zowel Genesis als natuurlijk de meester zelf, Phil Collins! Als unieke Phil Collins/Genesis tribute in de Benelux nemen we je ruim 2 uur mee in een knallende show waarbij alle hits je om de oren vliegen en je regelrecht mee terug wordt genomen naar die mooie '70s, '80s en '90s. Alle ingrediënten voor een authentieke Phil Collins & Genesis top tribute zijn aanwezig! 3 fenomenale backing vocals, een kneiter van een blazerssectie, de allergrootse Phil Collins/Genesis fan van Nederland op drums, de originele, authentieke synthesizers en toetsen bespeeld door onze geluidendokter en een superstrakke gitaar en bas sectie! Dit alles onder aanvoering van 'Onze Phil', niemand minder dan topvocalist Jean-Louis Finta (o.a. bekend van the Voice) die moeiteloos alle hits ten gehore brengt! Nu hoor ik je denken.. Phil Collins drumt toch ook? Geen zorgen, de onze ook, maar dat moet je gewoon komen zien! Kom naar de ultieme Collins live beleving!
Shows:
 • Collins Live Experience - FestivalVanaf1995
 • Collins Live Experience - TheaterVanaf2995
Genres
PopRock

Videos
Foto's
 • Exile
  Exile

  Vanaf1750 Tributebands

  Rock & RollSeventies / 70`s
 • Beeyonce
  Beeyonce

  Op aanvraag Tributebands

  PopTribute
 • Def Americans' Sun Sessions
  Def Americans' Sun Sessions

  Op aanvraag Tributebands

  Fifties / 50`sTribute

Collins Live Experience boeken doe je zelf!

Tributebands zelf boeken was nog nooit zo eenvoudig!

TotalBookings is hét platform voor het boeken van entertainment. Zoek, vind en boek de act voor jouw evenement in slechts een paar stappen! Voor iedere gelegenheid een passende act. De geschikte act voor jouw evenement gevonden? Ga naar de profielpagina van je favoriete act en het boekingsproces kan beginnen! Boek de perfecte invulling voor jouw evenement en zorg voor een onvergetelijke belevenis!

Tributebands direct boeken zonder tussenkomst derden

Bij TotalBookings is entertainment boeken super simpel. Ervaar het zelf! De beschikbaarheid is direct zichtbaar in de online agenda. Is Collins Live Experience beschikbaar? Dan kun je direct doorgaan met boeken. Vul je gegevens in, kies een betaalwijze en je boeking is direct geregeld! In sommige gevallen kun je alleen boeken met goedkeuring. In dat geval is je boeking pas definitief na goedkeuring van de act.

Tributebands boeken op aanvraag

Het kan voorkomen dat Collins Live Experience liever wil dat je eerst een offerte aanvraagt. Omdat er bijvoorbeeld eerst gekeken moet worden naar de locatie van het optreden. Dat kan namelijk invloed hebben op o.a. techniek en daarmee ook de prijs. Vraag een offerte aan. De beschikbaarheid van Collins Live Experience wordt gecontroleerd en ontvang de offerte online in je eigen portal. Wil je Collins Live Experience boeken? Accepteer de offerte, kies een betaalwijze en je boeking is voltooid!

Boekingen regel je zelf: pak de controle terug

Bij TotalBookings regel je als act online alles zelf. TotalBookings is het meest transparante boekingsplatform van Nederland voor wie organiseert en wie geboekt wil worden. Meld je gratis aan bij de TotalBookings community en regel je boekingen zelf!

Razendsnel contact

Hulp nodig? Wil je advies of heb je een vraag dan zijn we natuurlijk bereikbaar via de chat, e-mail en telefoon. We helpen je graag. TotalBookings is het full-service platform voor het boeken van muziekacts, entertainers, sprekers.